Levers sareng mariem. "Royal Macan" dina uji coba di Kubinka

Levers sareng mariem. "Royal Macan" dina uji coba di Kubinka
Levers sareng mariem. "Royal Macan" dina uji coba di Kubinka
Anonim
Levers sareng mariem. "Royal Macan" dina uji coba di Kubinka

Tuas domestik sareng piala

Bagéan anu saacanna matérial ngabijilkeun uji coba laut tina "Royal Tiger" (atanapi "Macan B", sakumaha anu disebatna ku insinyur), anu lami-lami kusabab masalah téknis. Bahanna didasarkeun kana laporan Rentang Armored Pangujian Ilmiah tina GBTU Angkatan Darat Beureum dina usum salju 1945.

Pikeun ngalengkepan gambar ngeunaan kinerja nyetir mobil Jérman, pantes perhatoskeun laporan sanésna, anu dimimitian ti mimiti taun 1945. Disebut "Hasil pangukuran usaha kana kendali tuas tanghi asing sareng domestik" sareng dipikaresep ku sajarah anu hébat. Anu maca anu merhatoskeun pasti bakal aya bewara yén nalika tumiba taun 1945 teu aya operasional "Royal Macan" di Kubinka: anu hiji parantos ditémbak, sareng anu kadua dianggurkeun dina kaayaan laun. Kusabab kitu, teu aya seueur anu kaalaman. Tapi dina pembuangan Wakil Kepala situs uji coba, insinyur-kolonél Alexander Maksimovich Sych, aya spésimen anu langkung pikaresepeun - perusak tank Yagdtiger anu ditangkep, anu gantungna henteu béda sareng tank beurat aslina. Hasil uji coba kana tuas kontrol, langkung tepatna, dina setir monster 70 ton ieu tiasa dikredit kana "King Tiger". "Jagdtiger B" (ieu anu disebatna dina taun 1945) diuji di perusahaan anu wawakil pisan: "Panther", "Tiger", American T-26E3, M-24, M4A2, British "Comet 1" sareng Soviet IS- 3, T -44 sareng T-34-85. Pilari payun, kedahna disebatkeun yén téknologi domestik katingali, kacuali tina T-44, dina perbandingan sapertos kitu henteu ku cara anu pangsaéna.

Gambar

Sakedik ngeunaan kaayaan tés. Tangki dikerahkan 360 derajat dina lemah lembut, baseuh sareng dinamométer anu napel na tuas kontrol. Sakali deui, perlu diperhatoskeun kagunaan insinyur Kubinka dina pamekaran metode panilitian. Janten, sateuacan giliran uji, kendaraan anu dilacak kedah ngabuburit sababaraha kali kanggo nyabut lapisan tambahan kokotor tina taneuh. Sadayana sahingga faktor anu teu diperyogikeun henteu mangaruhan kana kasucian percobaan. Subjék tés kedah dibuka dina sababaraha disiplin sakaligus. Mimiti, dina tempatna nétral. Tapi ngan ukur Panther, Jagdtiger sareng Komet Inggris, dilengkepan mékanisme ayun planet kalayan input kakuatan tambahan langsung tina mesin, anu sanggup trik sapertos kitu. Henteu dipikaterang kunaon "Macan" kalayan pangiriman anu sami henteu bélok dina kaayaan sapertos kieu. Kamungkinan ageung kusabab kaganggu mesin sapertos dilaporkeun dina laporan. Ku jalan kitu, tank beurat Jérman ngalangkungan 900 km anu saé sateuacan dités, anu tiasa nyababkeun direcahna. Janten kumaha, "Panther" kalayan "Jagdtigr" gampang ngancik nétral, bari ngan ukur butuh 5 kg usaha dina setir. "Kometa" henteu ngan ukur ngalakukeun giliran-U ngan ukur dina usaha anu katilu, tapi ogé ku usaha 20 kilogram dina tuas. Kusabab fitur desain anu tiasa dipikaharti, sésa bak teu tiasa malik nétral.

Kadua, di Kubinka, aranjeunna ngalaman usaha dina badan pamaréntahan nalika ngahurungkeun peralatan ka-1, sareng sadayana berhasil ilubiung dina disiplin ieu. "Jagdtiger" di dieu nunjukkeun kabiasaan limusin anu leres: ngan 4,5 kg dina setir nalika muterkeun dina dua arah. Pikeun babandingan: dina tuas T-34-85, kakuatanna beda-beda ti 32 dugi ka 34 kg.Sareng dina IS-3, anu pang anyarna waktos éta, peryogi sakitar 40 kg usaha pikeun muterkeun! Dina kaadilan, perlu diémutan tanghi Amérika: T-26E3 gaduh sakitar 35 kg ngungkit, sedengkeun M4A2 gaduh 30 kg. Doméstik T-44 kalayan kinematik anu dirobih tina tuas transmisi drive sareng spring servo anu dipasang diperyogikeun 12-13 kg per péngkolan, anu lumayan tiasa dibandingkeun sareng parameter "Macan". "Panther" ogé kaluar unggulan, nunjukkeun usaha 6 kg dina pimpinan. Tés salajengna dina gilirannana gear ka 1 sareng ka 2 kalayan radii 10 sareng 15 méter henteu khusus ngarobih disposisi anu dituduhkeun. Pamingpinna sacara teras-terasan "Jagdtiger" sareng "Panther", sareng di antara urang luar IS-3, T-34, T-26E3 sareng M4A2. Dina waktos anu sasarengan, bedil mandiri Jérman ogé ngagaduhan tuas kontrol cadangan, usaha-usaha anu ogé henteu langkung ti 12-14 kg.

Gambar
Gambar

Kacindekan laporan anu nguciwakeun nyaéta tesis garing:

"Usaha-usaha anu dilakukeun pikeun ngarobah tank T-34-85, IS-3 sareng Amérika T-26E3 sareng M4A2 tank mangrupikeun supir anu hébat sareng ban nalika pawai panjang."

Pikaresepeun yén hasil tés henteu muncul dina halaman édisi khusus "Buletin kendaraan lapis waja".

Sareng "Raja Macan" dina ragam "Jagdtiger" muncul tina tés komparatif ieu salaku juara tanpa syarat. Éta henteu rusak, sabab jarak tempuh awalna sakitar 260 km, sareng nunjukkeun kaayaan anu paling raoseun pikeun supir. Kamungkinan yén, upami langkung alit tina tank sapertos gun nyalira, usaha dina setir "Royal Macan" bakal langkung kirang.

Tés pakarang

Maju gancang ampir sataun katukang, nepi ka Oktober-Nopémber 1944, nalika tank anu tiasa dianggo disiapkeun pikeun meriam artileri di Kubinka. Mimitina, insinyur tés ngalaksanakeun révisi lengkep alat-alat obsérvasi. Aya tilu belas sahijina sakaligus: tetempoan anu diartikulasikeun ku moncular kalayan pembesaran variabel, periskop spotter samentawis dipasang dina cupola komandan, paningali optik-gun mesin kalayan ciri maotna genep méter sareng sapuluh periskop pengamatan. Anu terakhir kalebet tujuh periskop pikeun komandan sareng masing-masing pikeun supir, operator radio sareng loader. Dumasar kana hasil uji coba alat ningali, diagram pisibilitas nangtung sareng horizontal saluyu dilakukeun. Ngan ukur pisibilitas loader anu diaku henteu cekap, sareng komandan tank kedah naékkeun titik kalima diluhur korsi kanggo pengamatan ku alat-alat pengamatan. Pikeun milarian targét sareng nyetél seuneu dina kisaran dugi ka 3 km, komandan ngagunakeun periskop spotter. Dina laporan éta, para insinyur khususna nyorot paningalian monokular anu suksés, anu mimiti muncul dina "Raja Macan". Éta nyayogikeun tukang nembak sareng bidang pandangan sareng perbesaran anu variabel, anu sacara serius ningkatkeun genah némbakan jarak jauhna.

Gambar

Tapi ku ditaksir mékanismeu pikeun muterkeun menara, insinyur Soviét henteu pati jelas. Aranjeunna nyatet yén mékanika unit péngkolan turret gaduh drive hidrolik dirakit tina unit anu dianggo dina pangwangunan alat mesin. Sugan ieu mangrupikeun konsekuensi tina ngahijikeun, sareng, panginten, kurangna sumberdaya sareng waktos kronis pikeun ngembangkeun unit kompak nyalira. Hasilna, drivena tétéla rumit sareng rumit. Pikeun ngahurungkeun turret, diperyogikeun pikeun ngamimitian mesin, upami bedilna ditungtun sapanjang cakrawala ku dua kétang kanggo loader sareng tukang nembak. Dina waktos anu sami, drive hidrolik aya dua tahap sareng dina perlengkapan kadua éta tiasa ngahurungkeun menara 360 derajat ngan ukur 20 detik. Kanggo ngalakukeun ieu, diperyogikeun pikeun ngajaga kagancangan mesin di daérah 2000 per menit. Sareng pikeun sacara manual nyebarkeun menara éta, 673 giliran flywheel kalayan kakuatan sakitar 2-3 kg diperyogikeun.

Gambar

Tés tina 88 mm KWK-43 anu ringkes diringkeskeun ku insinyur Kubinka saé. Jumlahna aya 152 tembakan anu dipecat: 60 pelacak tindik baju waja (laju awal - 1018 m / s) sareng 92 fragméntasi éksplosif tinggi (kecepatan awal - 759 m / s).Tingkat seuneu dina hiji targét rata-rata 5, 6 puteran per menit sareng, anu pikaresepeun, sakedik gumantung kana jenis drive traverse turret anu dianggo, manual atanapi hidrolik. Laporan nyerat ngeunaan hal ieu:

"Rata-rata tingkat paningalian nalika némbakan tina hiji titik hiji, dua sareng tilu target anu aya di séktor 35 °, nalika nganggo drive turret manual nyaéta 5 puteran per menit, sareng nalika nganggo drive hidrolik 5, 4 puteran per menit."

Tés akurasi némbakan tank dina gerak tétéla henteu kaduga. Dina jaman nalika penstabil tank ngan ukur dina pipikiran insinyur, ieu katingalina anéh. Sanaos kitu, proyektor pelacak armor-tindikan Royal Tiger pencét kalayan kecepatan 10-12 km / jam dina tameng 4x6 méter tina jarak sakitar 1 km. Komo deui anu teu disangka-sangka nyaéta akurasi luhur némbak dina kaayaan sapertos kieu: ti 12 nembak, 8 pencét sasaran! Alesan pikeun akurasi ieu nyaéta drive rotasi turret hidrolik, anu ngamungkinkeun anjeun leres-leres nyaluyukeun crosshair sareng udagan, sareng mékanisme angkat semi-mandiri tina gun anu masihan pitunjuk jangkungna. Aya kamungkinan yén némbakan nalika pindah mangrupikeun alesan gagalna méméh mékanisme angkat gun.

Program tés anu misah nyaéta meunteun eusi gas tina kompartemen tarung nalika némbakan. Dina ékspérimén éta, aranjeunna némbakan dina kelompok 5 nembak, dituturkeun sareng nyandak sampel hawa pikeun nganalisis tingkat karbon monoksida. Teu aya anu énggal kapendak di dieu: kalayan mesinna ngajalankeun, kipas sareng laras niup, dugi ka 95,9% gas bahaya dicabut tina kompartemen tarung. Cara panguatna anu paling kuat panginten janten kipas angin anu aya dina listrik diluhureun bros mariem.

Populér ku topik