Industri penerbangan Ukraina: upami aya kamungkinan pikeun ngungkulan krisis?

Industri penerbangan Ukraina: upami aya kamungkinan pikeun ngungkulan krisis?
Industri penerbangan Ukraina: upami aya kamungkinan pikeun ngungkulan krisis?
Anonim

Dina Nopémber 2016, Perdana Menteri Ukraina V. Groisman, salami nganjang ka perusahaan nagara "Antonov", ngadamel pernyataan ngeunaan maksud pamaréntah dina awal 2017 pikeun ngamimitian nyoko sareng nerapkeun program pikeun ngahudangkeun deui industri penerbangan Ukraina di istilah sedeng. Tapi, sanés waktos éta, ogé ayeuna, pamaréntah gagal nyenangkeun pabrik pesawat sareng dokumén sapertos kitu.

Gambar

Hiji-hijina hal anu dilakukeun nyaéta ngembangkeun draf strategi pikeun ngahudangkeun industri pesawat Ukraina dugi ka taun 2020. Ti luar, ieu katingalina minangka ejekan langsung pikeun industri anu sanggup henteu ngan ukur ngembangkeun sareng ngalaksanakeun tés, tapi ogé ngahasilkeun alat-alat khusus sareng mesin pesawat, unit pesawat sareng alat-alat dina pesawat, helikopter sareng kapal terbang, ogé ngalaksanakeun padamelan ngalereskeun sareng modérenisasi alat-alat pesawat sareng latihan spesialis anu mumpuni. Hal anu paling sedih nyaéta direncanakeun pikeun nyayogikeun dana sakedik tina APBN kanggo ngadukung industri pesawat Ukraina …

Perhatoskeun yén pikeun sapanjang jaman ayana industri penerbangan Ukraina, teu aya program pangwangunan anu diusulkeun anu bakal dilaksanakeun sareng dibiayaan tina APBN. Pengecualian nyaéta, meureun, program kaayaan rusiah "Adept", dimana pembiayaan didistribusikeun dina bagian anu sami antara pihak Ukraina sareng Rusia. Maka, sateuacan ngembangkeun program pamekaran, urang kedah terang saha, anu mana ogé, nyandak industri kana kaayaan anu pikasediheun sapertos kitu. Naon sababna anu dimotivasi ku pajabat nalika aranjeunna nyarios dua taun ngeunaan kedah amandasi dokuméntasi pikeun nyiptakeun kaayaan kerja anu raoseun pikeun industri penerbangan, tapi dina waktos anu sasarengan henteu ngalakukeun nanaon? Naha teu aya waragad pikeun program nagara, sareng pejabat émut perkawis pabrik pesawat hungkul nalika aya kabutuhan nunjukkeun "prestasi" énggal pikeun industri penerbangan Ukraina, didamel ku ngorbankeun nasabah asing atanapi ngorbankeun perusahaan éta nyalira?

Mimiti, perlu nyandak léngkah-léngkah anu ditujukeun pikeun ngatasi dégradasi kamampuan ilmiah sareng téknis arah desain, sabab lembaga désainer umum sacara praktis dicairkeun. Kasarna sami anu tiasa dititénan dina élmu industri. Ayeuna, téknologi penerbangan ngajangjikeun dikembangkeun sacara praktis tanpa dukungan nagara, dina prakarsa sareng ngorbankeun lembaga panilitian. Maka, henteu heran yén pangsa singa kana téknologi sapertos dikembangkeun deui dina 80an abad ka tukang.

Upami urang nyarioskeun ngeunaan industri pesawat global, maka parantos aya prosés anu aya hubunganana sareng panggunaan téknologi inpormasi dina siklus produksi, ti panggung desain sareng dokuméntasi kana logistik penjualan produk jadi, salami lami sareng épéktip.

Di Ukraina, ieu henteu aya patarosan. Sumawona, aranjeunna malahan henteu kedah repot-repot nyandak inventaris hak cipta intelektual, nyaéta, teu aya daptar éléktronik pikeun harta sapertos kitu. Ieu pisan mempermudah penjualan ilegal na, anu nyababkeun ruksakna ékonomi nasional teu tiasa diropea.Ngan ukur inventaris harta intelektual anu kedahna janten prioritas dina strategi pamaréntah. Nanging, kabutuhan pikeun ngarobih struktur manajemén dina industri penerbangan jelas atra ukur dina kecap …

Tangtosna, éta bakal rada naif komo bodo mun yakin yén periode lima taun anu ditangtukeun ku pamaréntah dina strategi pangwangunan industri bakal cekap pikeun nyandak industri penerbangan domestik kaluar tina krisis anu jero. Ieu jelas pisan upami urang tumut kana tingkat korupsi di pamaréntahan. Sanaos kitu, masih aya kasempetan pikeun ngaluarkeun industri pesawat Ukraina kaluar tina jurang.

Mimiti, dina pendapat spesialis tina bidang ieu, perlu ditarik perusahaan industri penerbangan tina bidang manajemen masalah nagara "Ukroboronprom", mindahkeun éta ka subordinasi langsung Kabinet Menteri. Ku kituna, bakal tiasa nyaimbangkeun kabijakan tanaga sareng nungkulan krisis dina kamampuan ilmiah sareng téknis industri, ogé balik deui ka padamelan rébuan spesialis anu parantos lami mendakan padamelan anu langkung ngajangjikeun.

Nyiptakeun ngayakeun, sakumaha anu disarankankeun dina stratégi, sigana moal janten léngkah anu cukup épéktip, sabab kaseueuran perusahaan industri dina kaayaan finansial sareng ékonomi anu sesah.

Penting pikeun nyusun hutang sareng hapus deui, ogé ngaleungitkeun samentawis perpajakan wajib, anu bakal ngamungkinkeun ngagunakeun dana gratis pikeun modérnisasi sareng malikkeun industri. Salaku tambahan, perlu gancang-gancang ngembangkeun daptar proyék prioritas (kalebet anu internasional), anu bakal dilaksanakeun kalayan dukungan pamaréntah anu aktip. Proyék ieu kedah ngan ukur industri penerbangan, tapi ogé industri kimia sareng radio-éléktronik, ogé metalurgi.

Di pikahareupeun, dimungkinkeun pikeun mertimbangkeun kamungkinan nyieun dana khusus pikeun pamekaran industri pesawat. Nagara éta tiasa janten investor anu serius pikeun proyék nguntungkeun sareng ngajangjikeun dina dana sapertos kitu.

Tangtosna, masih seueur skenario sareng alat anu tiasa ngabantosan industri penerbangan Ukraina kaluar tina krisis sareng ngarangsangna kanggo aktip sareng épéktip, tapi mimitina anjeun kedah ngamimitian ngalakukeun sahenteuna léngkah-léngkah minimal anu bakal ngadorong prosés ieu. Dugi ka waktos éta, kaayaanana sigana moal robih sacara dramatis. Sareng moal aya anu héran dina naon anu lumangsung ka perusahaan Antonov …

Kanggo pamahaman anu langkung jelas ngeunaan naon anu lumangsung, anjeun kedah mimitian sakedik ti kajauhan. Henteu lami pisan ka tukang, sutradara umum perhatosan nagara R. Romanov (éta taun 2017) nyerat serat ka A. Turchinov, di mana anjeunna ngalaporkeun ngeunaan gangguan tugas rétrukturna, distribusi saham, renovasi produksi, tés sareng basis ilmiah perusahaan Ukroboronprom kusabab tindakan anu henteu kompeten tina instansi pamaréntah anu tangtu.

Kaayaan di sekitar perusahaan Antonov dimimitian deui di 2014. A. Yatsenyuk, anu teras janten perdana menteri, ngayakeun sababaraha rapat kanggo ngartos dimana aliran kauangan tina kagiatan perusahaan milik negara di pasar internasional. Dina waktos anu sasarengan, aya upaya netepkeun kendali kana hak perusahaan "Antonov", tapi teu aya anu nyababkeun éta, kumargi sadaya tim kaluar pikeun membela pamimpin na D. Kiva. Percobaan anu kadua ogé henteu hasil, kumargi O. Gladkovsky ngagagas alih perusahaan milik pamaréntah dina kadali Ukroboronprom. Teras Yatsenyuk nyalira dipénta mundur …

Sareng kumaha waé tétéla yén perusahaan nagara "Antonov" sanés dijalankeun ku nagara. Sareng manajemén masalah nagara henteu ngalaporkeun ngeunaan perusahaan perantara anu ayeuna nampi bagian anu signifikan tina pendapatan tina perjalanan udara dina program NATO.

Teu aya anu sesah pikeun mendakan yén pendiri perusahaan "Antonov Salis GmbH", anu parantos nyéwa tujuh pesawat tina perusahaan milik pamaréntah, nunjukkeun P. Meischeider (warga nagara Jérman), sareng perusahaan éta sorangan aya hubunganana sareng ieu ngan ukur perusahaan sareng nami V. Movchan sareng A. Gritsenko, anu ngagabungkeun posisi di perusahaan Ukraina sareng Jérman. Aya dua nami deui dina dokuméntasi pendaptaran perusahaan Jérman: A. Manziy sareng V. Pashko. Sacara téoritis, henteu sesah pikeun netepkeun saha anu saleresna ngatur harta nagara sareng nampi kauntungan ageung tina panggunaan pesawat perusahaan. Bakal aya anu dipikahoyong …

Sareng kumaha waé sigana henteu leres-leres ngayakinkeun dina hal ieu, pemecatan D. Kiva, anu dituduh kurangna transparansi dina skéma manajemén aset perusahaan sareng kurangna pendapatan tina transportasi internasional.

Nanging, ku sababaraha alesan, kapala NSDC henteu diwartosan perkawis perusahaan Inggris ogé. Ieu DreamLifts LTD. Peryogi diperhatoskeun yén Inggris parantos lami janten jinis basa pikeun pencucian artos kanggo komplek militér-industri Ukraina. Perusahaan Antonov nandatanganan kontrak sareng perusahaan ieu pikeun modérnisasi sareng perawatan pesawat A. Perusahaan Inggris didaptarkeun di London di tempat pendaptaran perusahaan massal. Tapi aya hiji leutik "tapi": perusahaan ieu disebatkeun dina panyilidikan wartawan perkawis perusahaan luar negeri Panamania. Seueur operasi pencucian artos aya hubunganana sareng alamat pendaptaran, diala ku cara henteu sacara hukum sacara lengkep. Sareng alamat anu sami disebatkeun dina operasi anu aya hubunganana sareng suplai ilegal senjata ka Wétan Tengah sareng Afrika.

Wakil perhatian kaayaan Ukroboronprom, ngalambangkeun Ukraina di Dubai dina International Motor Show, ngumumkeun yén aranjeunna ngagaduhan investor Amérika anu kadaptar di nagara bagian Delaware sareng siap nanem modal $ 150 juta dina perusahaan Antonov. Samentawis éta, mangtaun-taun éta parantos aya dina kaayaan kauangan anu parah. Sareng éta atra jelas yén Ukroboronprom moal janten teu paduli ka anjeunna. Dina cinyusu taun 2015, aparat NSDC ngirim serat pikeun masalah kaayaan, dimana struktur hutang Perusahaan Antonov State dieja sacara rinci. Sababaraha kontrak ngagaduhan jaminan pamaréntah. Sumawona, malah aya kaputusan Mahkamah Internasional Arbitrase London ngeunaan kawajiban anu tangtu.

Kedah disebatkeun yén surat ieu ngandung usulan anu cukup konstruktif ngeunaan kamungkinan ningkatkeun kaayaan. Hanjakalna, henteu salah sahijina parantos dilaksanakeun. Meureun, manajemén masalah nagara langkung milih negosiasi sareng pasangan Amérika anu henteu dikenal salami dua satengah taun tibatan ngalaksanakeun sababaraha léngkah anu konkrit sareng épéktip.

Perlu dicatet yén saatos panandatanganan publik ngeunaan kontrak anu disebatkeun pikeun inpéstasi $ 150 juta dina perusahaan milik pamaréntah Kharkiv, situs anu investor Amérika robih sacara dramatis dina saminggu (sareng ieu ngahudangkeun minat anu cukup sareng patarosan anu cekap) - jutaan panumpang diangkut, rébuan pesawat anu dipésér, perséntase padet kamekaran panumpang sareng pangangkut kargo di panjuru dunya.

Éta tiasa diasumsikeun yén manajemén masalah nagara, numutkeun tradisi baheula, tapi henteu saé, dina akhir taun nunjukkeun hasil kagiatan telengesna, gagal nyampekeun pasangan Amérika na anu anyar intina utami tina Tugas - pikeun milarian sareng masihan paréntah pikeun produksi pesawat An-140 ka perusahaan Antonov anu dijual. sareng An-74, ogé nyayogikeun perbaikan sareng perawatan ku tanaga latihan. Masalahna aya dina kanyataan yén pihak Ukraina parantos nyayogikeun jaminan yén dana anu ditampi moal dipaké pikeun ngaleungitkeun hutang.

Upami urang nyarioskeun ngeunaan struktur manajemén Ukroboronprom, maka urang tiasa émut kumaha pejabat nagara tingkat pangluhurna ngajantenkeun masarakat umum yén padamelan damel dina ngokolakeun masalah nagara. Dina praktékna, tétéla yén aranjeunna peryogi dukungan éksternal anu serius sareng naséhat ti spesialis anu langkung mumpuni, sareng aranjeunna bahkan siap mayar jutaan hryvnias tina APBN pikeun hal ieu.

Maka, dina akhirna, perusahaan Antonov henteu ngan ukur kaleungitan kendali aliran kas tina transportasi udara internasional, tapi, saluyu, bagian penting tina pendapatan anu nuju ngembangkeun perusahaan milik negara sareng mayar gaji. Pasar anu ngajangjikeun pikeun penyediaan jasa dukungan kanggo panggunaan Hiji pesawat parantos dialihkeun ka perusahaan Amérika kalayan reputasi anu curiga pisan, janten anjeun panginten tiasa mopohokeun kauntungan. Manajemén Ukroboronprom moal sacara mandiri mastikeun milarian nasabah anu ngajanjikeun pikeun perusahaanna, teu kakantun palaksanaan tindakan anu ditujukeun pikeun pamulihan kauangan. Jelas pisan yén masalah nagara éta henteu dihaja nyiptakeun jaringan basis internasional pikeun ngadukung operasi pesawat AN, sareng, kanyataanna, teu aya anu ngalaksanakeunana, kusabab masalah nagara, sakumaha tétéla, henteu teu ngagaduhan auditor sareng manajer anu mumpuni …

Sasaurang ngagaduhan kesan yén pamaréntah henteu ngamajukeun industri pesawat Ukraina, tapi karusakan lengkep. Panginten, sakedik jalmi bakal tiasa émut iraha otoritas ngabiayaan panerapan terapan atanapi mendasar dina bidang pangwangunan pesawat, pamekaran téknologi atanapi matéri énggal. Meureun urang kedah ngamimitian?..

Populér ku topik