Paréntah pertahanan kaayaan 2018 dina inohong

Paréntah pertahanan kaayaan 2018 dina inohong
Paréntah pertahanan kaayaan 2018 dina inohong
Anonim

Ayeuna, kapamimpinan nagara ieu merhatoskeun pisan tugas ambisius pikeun ngalengkepan deui pasukan bersenjata Rusia ku alat-alat sareng senjata anyar. Dina 2018, nagara nyéépkeun ampir 1,5 triliun rubel dina palaksanaan Peraturan Pertahanan Nagara (SDO) ngalangkungan Kamentrian Pertahanan. Jumlah ieu diumumkeun ku Présidén Rusia Vladimir Putin dina rapat ngeunaan pasokan tentara sareng padamelan industri pertahanan nagara éta dina Méi 2018.

Dina akhir Désémber, Wakil Menteri Pertahanan Alexei Krivoruchko, anu ti mimiti 2014 dugi Juni 2018 mangrupikeun sutradara umum JSC Concern Kalashnikov, nyarios dina wawancara sareng koran Krasnaya Zvezda ngeunaan tokoh-tokoh sareng hasil anu kahontal dina nerapkeun Nagara. Paréntah Pertahanan di 2018 dina wawancara sareng koran Krasnaya Zvezda. Numutkeun ka pejabat peringkat tinggi Menteri Pertahanan, jumlah dana anu dialokasikeun ngamungkinkeun pikeun mastikeun pangwangunan anu direncanakeun tina sistem persenjataan Angkatan Bersenjata Rusia. Numutkeun ka Krivoruchko, pikeun mastikeun laju anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan pasukan Rusia ku senjata modéren, alat-alat militér sareng khusus (AME), sakitar 70 persén tina jumlah anu ditetepkeun 1,5 triliun rubel dihasilkeun dina paméséran sérial lengkep.

Pikeun ningkatkeun épisiénsi implementasi SDO, Kamentrian RF Pertahanan nerapkeun sababaraha ukuran tambahan, anu tumut kana akun pangalaman gawé anu sami dina taun-taun samemehna program. Diantara hal-hal séjén, prosedur pikeun ngarencanakeun sareng ngalaksanakeun SDO parantos diklarifikasi, ieu ngamungkinkeun ngaoptimalkeun tugas sareng padamelan sababaraha badan komando sareng kontrol militér di daérah ieu. Salaku tambahan, dina 2018, pikeun pertama kalina, karya markas operasional (Angkatan Laut sareng Angkatan Udara) diatur, anu tanggel waler pikeun méréskeun masalah masalah pelaksanaan sareng panempatan tugas SDO kalayan struktur terpadu sareng langsung sareng perusahaan pertahanan Rusia. industri, anu janten pelaksana tina sababaraha kontrak pamaréntah.

Minuhan paréntah pertahanan nagara di 2018 dina jumlah

Numutkeun ka Oleksiy Krivoruchko, léngkah-léngkah anu dilakukeun dimungkinkeun pikeun ngontrak seuseueurna dana anu dialokasikan (sakitar 94%) dina waktos anu pas sateuacan 15 Méi 2018 sareng ngamimitian ngalaksanakeun tugas-tugas paréntah pertahanan nagara. Hasilna, dina 2018, pasukan tiasa nyayogikeun sakitar 115 rébu tina sagala rupa modél modéren sareng artos, kalebet langkung ti 2.5 rebu senjata utama sareng alat-alat militér, anu nangtoskeun kakuatan tempur cabang sareng panangan Angkatan Bersenjata. Féderasi Rusia. Diantara alat-alat anu disayogikeun ka tentara, urang tiasa ngabedakeun bom pengker Su-34, pejuang multifungsi Su-30SM sareng Su-35S, pesawat latihan tempur Yak-130, Ka-52, Ka-226 sareng helikopter Mi-8 tina sababaraha rupa modifikasi. Dina total, dina 2018, angkatan bersenjata Rusia nampi langkung ti 120 unit tina sagala rupa peralatan penerbangan.

Gambar

Pejuang Su-30SM di pabrik Irkut Corporation

Diantara kendaraan lapis waja, Krivoruchko nyorot pangiriman ageung ka pasukan pangangkut personel lapis baja BTR-82A énggal sareng kendaraan tempur infantri BMP-3, ogé kendaraan serangan amfibi BMD-4M sareng BTR-MDM. Dina total, langkung ti 300 unit senjata sareng peralatan Armored ditransferkeun ka unit éta.

Upami urang nyarioskeun perkawis sistem rudal sareng artileri, maka di 2018 pasukanna disayogikeun ku Kornet sareng Chrysanthemum-SP ATGMs, alat musik 152-mm Msta-SM anu mandiri, sareng kit divisi Iskander-M ATGM, sajaba ti éta, pasukan nampi misil pelayaran Caliber sareng Onyx. Total - langkung ti 120 unit rupa-rupa senjata misil sareng artileri.

Upami urang nyarioskeun Angkatan Laut Rusia, kapal pesiar proyek 22350 "Laksamana Armada Uni Soviét Gorshkov", kapal misil alit proyek 22800 "Mytishchi" sareng proyek 21631 "Orekhov-Zuevo" katampi kana armada. Salaku tambahan, armada parantos diisi deui ku kapal pendukung sareng rupa-rupa kapal tempur. Sistem rudal basisir énggal "Bastion" sareng "Bola" ogé dipindahkeun ka Angkatan Laut. Tanggal 25 Désémber 2018, corvette "Sora" énggal proyek 20380 lebet kana Armada Pasipik. Hayu urang émut yén corvette "Loud" janten kapal kadua proyék 20380 tina opat anu bakal diwangun di Komsomolsk-on-Amur di Amur shipyard (ASZ) sareng ngalih ka Armada Pasipik Angkatan Laut Rusia. Kapal perang anu munggaran dingaranan "Sampurna" sareng dipindahkeun ka armada dina Juli 2017. Total, dina akhir taun 2018, armada Rusia diisi deui ku langkung ti 20 kapal sareng kapal pikeun sagala rupa kaperluan.

Numutkeun ka Présidén United Shipbuilding Corporation (USC) Alexei Rakhmanov, Angkatan Laut Rusia bakal nampi 11 kapal perang di 2018. Anjeunna nyatakeun ieu dina wawancara sareng saluran TV Rusia-24. "4 kapal perang bakal kaluar tina perbaikan, dina tanggal 25 Désémber kami bakal naékkeun bendéra Andreevsky dina corvette" Saring "di Jauh Jauh, sareng kuring ngarep yén dina sababaraha dinten saatos éta tukang pambang" Antonov "dihasilkeun ku Sredne-Nevsky tutuwuhan bakal dipasrahkeun ka armada Rusia, "saur Rakhmanov. Numutkeun ka IA REGNUM, pamindahan kapal dina minggu kamari Désémber 2018 bakal mastikeun yén perusahaan damel kapal ngalaksanakeun paréntah pertahanan nagara di 2018 ku 100 persén - pikeun anu munggaran dina lima taun ka pengker.

Gambar

Proyék Corvette 20380 "Kuat"

Aleksey Krivoruchko khusus nyatet kanyataan pangiriman senjata rudal anti-pesawat anyar sareng alat-alat ka angkatan bersenjata. Numutkeun anjeunna, dina 2018, sistem rudal pertahanan udara Pantsir-S sareng sistem pertahanan udara Tor-M2, kalebet dina versi Arktik, ogé sistem pertahanan udara Buk-M3 sareng sistem pertahanan hawa Triumph S-400 nyaéta dipindahkeun ka tentara Rusia. Kabaruan anu teu aya saratna kalebet sistem pertahanan udara Buk-M3, anu ditingalikeun ka masarakat umum ngan ukur dina kerangka forum Angkatan Darat-2018. Ayeuna, sistem pertahanan udara ieu disayogikeun ka pasukan sareng waspada, salian ti éta, éta diadaptasi pikeun konsumén asing (versi ékspor bakal nampi sebutan "Viking"). Buk-M3 mangrupikeun kecap anu saé anyar dina ngembangkeun sistem pertahanan hawa sedeng. Peluncur komplek ieu tiasa nyandak 6 atanapi 12 misil sareng tiasa percanten pencét target aerodinamika dina ketinggian 25-27 km sareng jarakna dugi ka 70 km.

Salaku tambahan, Angkatan Bersenjata Féderasi Rusia nampi di 2018 langkung ti 100 kompleks stasiun radar pikeun sababaraha kaperluan, ogé panangan leutik sareng alat, komunikasi modéren, sistem perang éléktronik pangénggalna, RChBZ sareng seueur deui. Salaku conto, dina 2018, kaprihatinan Kalashnikov, anu mangrupikeun bagian tina korporasi nagara Rostec, mimiti nyayogikeun pasukan pikeun 5, 45-mm AK-12 bedil serangan salaku bagian tina paréntah pertahanan nagara 2018. Numutkeun kana halaman resmi anu dipikahariwang, dina tanggal 20 Désémber, 2.500 bedil serangan mimiti dikirimkeun ka palanggan - Kamentrian Pertahanan RF. Militer Rusia janten palanggan munggaran anu nampi senapan mesin énggal. Pikeun 2019 di Izhevsk, éta direncanakeun pikeun ngalebetkeun produksi skala pinuh senjata otomatis otomatis anyar.

Salaku tambahan pikeun alat-alat anyar, angkatan bersenjata Rusia nampi sakitar 8, 5 rebu modél sareng senjata modérenis, kalebet sakitar dua rébu dasar. Langsung dina pasukan di 2018, dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun pangropéa jasa langkung ti 57 rébu unit senjata, militér sareng alat-alat khusus. Sadaya inohong di luhur nyarios anu paling saé pikeun koordinasi anu hadé tina Kamentrian Pertahanan Rusia sareng perusahaan industri pertahanan Rusia dina méréskeun tugas nagara anu paling penting - palaksanaan paréntah pertahanan nagara pikeun 2018.

Gambar

Bedil serangan AK-12

Dina akhir taun 2018, dimungkinkeun pikeun nyangking tingkat alat-alat unit kesiapan konstan kalayan conto séri modérn peralatan militér kana 61,5 persén, sareng penyediaan pasukan sareng senjata sareng alat-alat dugi ka 98 persén, bari ngajaga palayanan jasa anu tos aya armada peralatan rata-rata 94 persén, nyatakeun Wakil Menteri Pertahanan Rusia Alexei Krivoruchko. Numutkeun ka anjeunna, ampir sadaya perusahaan industri pertahanan Rusia parantos ngatasi kawajiban kontraktualna.Dina waktos anu sami, palaksanaan kontrak nagara dina waktosna henteu kahontal pikeun sakumna senjata sareng alat; damel dina menerkeun kaayaan ieu bakal teras-terasan.

Numutkeun ka Yuri Borisov, Wakil Perdana Menteri Kompleks Industri Pertahanan, palaksanaan paréntah pertahanan nagara di perusahaan sareng organisasi industri pertahanan parantos rata-rata 97-98 persén, sareng, contona, di korporasi nagara Rosatom, éta 100 persén kaeusi. Dina hiji wawancara sareng Rossiyskaya Gazeta, Borisov nyatet: "Upami dina 2012 persentase panerapan langkah-langkah anu direncanakeun pikeun paréntah pertahanan nagara sakitar 81 persén, maka salami sababaraha taun ka pengker kami parantos berhasil tingkat tingkat taunan paréntah pertahanan nagara ka 97-98 persén. " Numutkeun ka anjeunna, ieu parantos "mangrupikeun indikator anu saé", tapi ogé aya tingkat anu langkung luhur, didieu anjeunna nyebatkeun Rosatom salaku conto.

Dina rarancang, organisasi panilitian sareng perusahaan tina kompleks senjata nuklir Féderasi Rusia, sanés mangrupikeun taun munggaran yén tugas-tugas paréntah pertahanan nagara parantos kajantenan dina saratus persén sareng, paling sering, payuneun jadwal. Ieu kajantenan di 2018 ogé. Peryogi dicatet yén perusahaan korporasi atom, kerjasama sareng Departemen Pertahanan RF, anu nerapkeun dina praktékna kabijakan Rusia dina hal pancegahan nuklir. Éta henteu ngan ukur nyayogikeun pasukan darat, angkatan laut sareng penerbangan kalayan sérial, parantos ngadopsi biaya nuklir sareng amunisi, tapi ogé milarian jawaban pikeun ancaman militér sareng geopolitik anu anyar sareng tantangan waktos keur nagara urang.

Modernisasi Pasukan Nuklir Strategis Rusia mangrupikeun tugas prioritas

Ayeuna, rearmament tina pengelompokan domestik Pasukan Nuklir Strategis (SNF) dilaksanakeun kalayan ngémutan palaksanaan ku Amérika Serikat ngeunaan konsép "Strike Global" sareng panerapan sistem pertahanan misil global. Nuju 7 Méi 2012, Putusan Présidén Nomer 603 nyatakeun, diantarana waé, pangwangunan prioritas pasukan pancegahan nuklir Rusia. Ayeuna, masalah ieu aya dina kendali khusus Menteri Pertahanan sareng kapamimpinan nagara éta. Sumberdaya kauangan anu diperyogikeun sok dialokasikeun pikeun modérnisasi kakuatan inti nuklir.

Gambar

Dipaké ku PJSC "Tupolev" salaku pesawat prototipe pikeun uji modérnisasi tukang ngebom strategis Tu-95MS. Artyom Anikeev / AviaPressPhoto

Ngomentaran padamelan arah ieu pikeun koran Krasnaya Zvezda, Aleksey Krivoruchko nyatet yén di 2018, tés lemparan suksés anyar rudal balistik antar benua Sarmat anyar lumangsung. Pasukan Nuklir Strategis Aviation dieusian deui ku lima pesawat modéren - opat Tu-95MS sareng hiji Tu-160. Pikeun aranjeunna, mésér jumlah rudal pelayaran anu diluncurkeun ku udara dilaksanakeun lengkep. Pengelompokan angkatan laut pasukan nuklir strategis tetep siap dianggo pikeun tujuanana. Dina 2018, Rusia mimiti nguji kapal selam nuklir strategis anyar proyék 955A Borey, anu mangrupikeun kapal selam utama proyek anu diénggalan.

Upami urang nyarioskeun rencana jangka panjang, maka dina taun 2019 usaha-usaha utama dina bidang kakuatan nuklir strategis bakal difokuskeun pikeun ngalengkepan deui kelompok stratégis Rusia sareng komplek modéren sareng ngajangjikeun kalayan karakteristik taktis sareng téknis anu ningkat. Janten dina Pasukan Rudal Strategis, resimen rudal anu munggaran kedah ngerjakeun tugas tempur, anu bakal nampi sistem rudal strategis Avangard ku ICBM anu dilengkepan hulu perang peluncuran. Salaku tambahan, éta direncanakeun pikeun ngalebetkeun komposisi tempur opat tukang ngebom rudal turuboprop Tu-95MS anu dimodernisasi salajengna. Upami urang nyarioskeun komponén angkatan laut pasukan nuklir strategis, maka di 2019 éta direncanakeun nampi kapal selam nuklir utama proyek 955A "Pangeran Vladimir", angkatan sareng ICBM "Bulava", kana Angkatan Laut.

Peluncuran komplek rokét "Avangard" ti daérah posisional Dombarovskiy

Tanggal 26 Désémber 2018, Menteri Pertahanan Rusia nunjukkeun pidéo ngeunaan suksésna peluncuran sistem rudal Avangard ti daérah posisi Dombarovskiy. Salaku halaman wéb resmi Présidén Rusia nyatet, sistem rudal Avangard hasil lulus tes akhir dina dinten Rebo sareng bakal nyandak tugas tempur di Pasukan Rudal Strategis di 2019. Janten, Rusia mangrupikeun anu munggaran di dunya anu ngagaduhan jenis senjata strategis anyar. Salami hiber kalayan kecepatan hypersonic, unit bersayap ngaluncur ngajantenkeun manuver dikontrol nangtung sareng horizontal sareng, dina waktos anu parantos ditangtoskeun, suksés pencét target kondisional di Kamchatka di kisaran tempur Kura. Kamampuh unit jangjang luncur anu diuji ngamungkinkeun pikeun ngaliwat zona aksi seuneu sareng inpormasi pikeun pertahanan anti rudal, anu ngamungkinkeun pikeun sacara efektif ngungkulan sistem pertahanan misil anu aya sareng pikahareupeun.

Numutkeun kana bmpd blog militér khusus, peluncuran tés ieu dilaksanakeun nganggo UR-100N UTTH ICBM, anu dilengkepan hulu ledeng bersayap hypersonic ti kompleks Avangard. Peluncuran ieu dilaksanakeun ti daérah posisional Divisi Rudal Banner Beureum Orenburg ka-13, anu mangrupikeun bagian tina Angkatan Darat Rudal 31 Pasukan Rudal Strategis (Dombarovsky, daérah Orenburg). Pikeun peluncuran, peluncur silo anu dirobih tina R-36M2 ICBMs dianggo. Total, salaku bagian tina palaksanaan Program Angkatan Bersenjata Nagara, dirancang pikeun 2018-2027, éta rencanana nyebarkeun dua resimen ti kompleks Avangard kalayan misil UR-100N UTTH (12 total) dina akhir taun 2027. Ogé dipikaterang yén ka hareupna hulu hulu dipandu tina kompleks Avangard tiasa dipasang dina Sarmat ICBM anyar, anu bakal ngagentos V-VMV R-36M sareng parantos nampi sebutan Setan-2 dina kodifikasi NATO.

Rencana paréntah pertahanan nagara pikeun 2019

Numutkeun ka Aleksey Krivoruchko, dina 2019, jumlah urutan anu sami sakumaha dina 2018 disayogikeun pikeun palaksanaan paréntah pertahanan nagara dina hal pameseran, perbaikan sareng R&D. Dina raraga ngahontal indikator anu ditetepkeun tingkat kaamanan sareng modérnitas senjata dina pasukan, sakitar 70 persén di taun 2020, dana bakal diarahkeun utamina pikeun paméséran sérial jinis-jinis senjata modern sareng alat-alat militér.

Gambar

Tangki perang utama T-90M

Salaku bagian tina palaksanaan paréntah pertahanan nagara di 2019, pasokan sareng perbaikan langkung ti 35 rébu sistem, komplek sareng jinis senjata disayogikeun, kalebet sakitar 4500 modél dasar senjata sareng alat-alat militér. Dina 2019, Rusia kedah nampi angkatan produksi munggaran pejuang Su-57 generasi kalima, ogé sakumpulan helikopter serangan Mi-28NM énggal. Hiber mimiti pesawat unik am-bef-Be-200 unik dina desain khusus pikeun Menteri Pertahanan Rusia ogé diarepkeun. Pasukan darat bakal nampi kendaraan tempur tentara leumpang munggaran sareng tank anu diwangun dina platform Armata anu dilacak beurat, ogé tank perang utama T-90M sareng bagian artileri nyalira ku Koalisi-SV. Sacara umum, dina 2019 éta direncanakeun pikeun nyandak tingkat modérnitas senjata sareng alat-alat militér dina unit kesiapan permanén sareng formasi janten 67 persén dugi ka 31 Désémber 2019 (paningkatan 5,5 persén). Tingkat penyediaan pasukan Rusia ku senjata sareng alat-alat militér direncanakeun diangkat janten 98,3 persén, sareng palayanan taman éta dijaga dina 94 persén.

Populér ku topik