"Bentang". Ti tanker dugi ka operator pesawat

"Bentang". Ti tanker dugi ka operator pesawat
"Bentang". Ti tanker dugi ka operator pesawat
Anonim

Sanaos kami parantos biasa kanyataan yén industri damel kapal Rusia henteu ngajantenkeun urang bagja pisan, sababaraha berita tina "fronts" pangwangunan kapal masih netepkeun urang dina suasana anu optimis. Sareng salah sahiji pembangkit utama berita sapertos ayeuna parantos janten kompleks pembuatan kapal laut "Zvezda", tempatna di kota Bolshoy Kamen.

Ngan sababaraha dinten ka pengker, Wakil Menteri Perindustrian sareng Perdagangan Oleg Ryazantsev ngumumkeun yén Zvezda bakal nandatanganan 60 kontrak pikeun pangwangunan kapal anyar dina lima bulan ka payun. Sareng ieu sanaos kanyataan yén portopolio pesenan perusahaan ieu parantos ngandung 26 kontrak - sanés poténsial, tapi lumayan nyata, kanggo anu mayar parantos dilakukeun, padamelan masih kénéh dilakukeun, sareng sajabina.

Leres, Wakil Perdana Menteri Yuri Borisov nyuarakeun tokoh anu rada béda:

Zvezda ayeuna gaduh 118 kontrak - 118 poténsi kapal anu badé didamel. Intina, ieu mangrupikeun operator gas skala ageung, pembuluh pasokan (kalayan kapasitas bawa. - Auth.) Ngantos 100 rebu ton.

Sigana, percanggahan ieu kusabab kanyataan yén kontrak tiasa dicindekkeun boh pikeun hiji kapal sareng pikeun séri sakaligus. Kituna, sigana bakal langkung leres ngitung sanes kontrak, tapi jumlah kapal anu dipesen. Sareng di dieu angka 118, sareng anu aya hubunganana sareng kapal anu gaduh kapasitas dugi ka 100 rébu ton, nyababkeun hormat anu sah.

Gambar

Ogé dinten-dinten ieu, aya acara penting anu sanés di galangan kapal - mitra Cina masrahkeun darmaga ngambang ka Zvezda, anu diperyogikeun pikeun parantosan sababaraha kapal. Éta bakal ngijinkeun damel sareng objék dugi ka 300 méter, sareng ieu mangrupikeun bagian singa pikeun sadaya proyék anu dilaksanakeun di dinya.

Sareng akhir taun 2019, éta direncanakeun pikeun ngarengsekeun pangwangunan darmaga garing pangageungna di Rusia di Bolshoy Kamen. Saatos réngsé pagawéan ieu, bakal tiasa ngawangun kapal anu saéstuna, panjangna dugi ka 485 méter. Ayeuna, ampir teu aya kapal anu langkung ageung di dunya, sareng naon anu urang gaduh tiasa diitung sacara harfiah dina hiji sisi.

Crane Goliath anu pangkuatna dipasang di galangan kapal. Kolosus ageung beuratna 4.000 ton sanggup ngangkut kargo anu beuratna 1200 ton, anu nyederhanakeun pisan prosés perakitan, sacara harfiah "ngawangun" kapal anu didamel tina blok anu ampir réngsé. Aya ogé ketukan "leutik". Sanaon sesah nyarios naha kecap ieu cocog pikeun raksasa Ural, dirancang pikeun 320 ton muatan.

Gambar

Sacara umum, kaayaan téknis sareng téknologi perusahaan henteu nyababkeun keluhan khusus ayeuna. Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji alesan anu sigana yén pamecah és atom "Pamimpin" atanapi bahkan séri kapal sapertos kitu bakal diwangun dina "Zvezda". Sanaos ku "Pamimpin", tangtosna, sadayana henteu saderhana pisan. Tapi ieu mangrupikeun topik pikeun paguneman anu sanés.

Sacara umum, anjeun kedah ngartos yén galangan kapal dina konstruksi (sareng parantos dioperasikeun) sanés "remake" murni anu didirikan di basisir teluk munggaran anu kapendak. Malah sateuacan mimiti proyek anu ambisius ieu, galangan kapal Zvezda mangrupikeun perusahaan perbaikan kapal pangageungna di Jauh Wétan. Sumawona, anjeunna khusus ngalayanan kapal tina Armada Pasipik, kalebet kapal selam anu nganggo permukaan sareng nuklir. Kusabab kitu, bahkan dina taun-taun paska Soviét, kota Bolshoy Kamen mangrupikeun éntitas administrasi-teritorial tertutup (ZATO), sareng ngadatangan éta henteu gampang pisan.

Nyaéta, dina hal ieu, urang gaduh saperangkat kompeténsi anu diperyogikeun - duanana tradisional boh anu kaala. Sareng kamungkinan pisan yén hasilna Rusia bakal ngagaduhan pusat damel kapal anu kuat, duanana komponén téhnologis, sareng téhnologis, sareng ilmiah anu bakal nyumponan sarat anu paling maju.

Gambar

Kegiatan utama galangan kapal Primorsky ayeuna-ayeuna nyaéta ngawangun kapal tanker. Ieu tanker minyak sareng operator gas, boh dina vérsi anu biasa sareng di kelas és anu dikuatkeun. Di payun, urang tiasa ngarepkeun sertifikasi perusahaan pikeun pangwangunan "operator kimia" - kapal tanker anu dirancang pikeun ngangkut kimia sareng sanyawa agrésif. Sareng ieu henteu heran, kumargi Rosneft sareng Novatek mangrupikeun pemegang saham utama sareng investor perusahaan.

Tapi ku tingkat kamungkinan luhur, urang tiasa nganggap yén ku jalanna waktos, "Zvezda" tiasa ngambil alih palaksanaan kontrak militér ageung. Kapasitas galangan kapal cocog pikeun pangwangunan kapal permukaan anu ageung sapertos "penghancur", "kapal anti kapal selam ageung", "kapal pesiar", sareng dina waktos anu payun, saatos pangiriman dock garing anu tos disebatkeun di luhur, bakal cocog pikeun pangwangunan operator pesawat. Sareng ieu penting pisan pikeun nagara urang - henteu masalah teuing patarosan naha urang peryogi operator pesawat pisan, urang tetep kedah gaduh kasempetan mendasar pikeun ngawangun éta.

Ayeuna, sigana urang bakal tiasa ngagentos Ukraina sacara lengkep dina masalah ieu ogé. Leres, sareng ruku ka Cina, sakumaha disebatkeun ku sababaraha, anjeun moal angkat.

Populér ku topik