"Alagoas" teu éléh

"Alagoas" teu éléh
"Alagoas" teu éléh
Anonim

Masing-masing bangsa biasana mikir yén éta sahenteuna hal (upami henteu sadayana!) Langkung saé tibatan batur! Urang Cina nyiptakeun akupungtur, kompas, sutra, kertas, bubuk mesiu … USA mangrupikeun "Lawu démokrasi." Bahkan aya anu teu aya perdebatan di dieu: ieu "nagara anu paling demokratis di dunya." Perancis mangrupikeun conto pantun dunya. Céko ngagaduhan bir anu pangsaéna di dunya. Kami Rusia, dina pandangan pendapat umum dunya, gaduh balét pangsaéna sadunya, bedil serbu Kalashnikov sareng Stolichnaya vodka, sareng kami ogé ngagaduhan Gagarin, Dostoevsky sareng Gorbachev. Turkmens mangrupikeun karuhun sadaya suku anu nganggo basa Turki, sareng éta ogé ngagaduhan kuda anu pangsaéna di dunya (kuda Arab ogé saé, tapi henteu kentel pisan!), Panganten awéwé Turkmen ngagaduhan jumlah perhiasan pérak tradisional pangageungna di dunya, sareng aranjeunna ogé ngagaduhan Rukhnama. Ukraina … Nya, bahkan budak awéwé ogé parantos nyusun puisi ngeunaan kaagunganana nyalira, janten teu kedah teraskeun. Sami-sami, ku jalan kitu, lumaku pikeun perang-perang di mana nagara-nagara tangtu ilubiung. Kami ngalaman Perang Patriotik Ageung, tapi di Amérika Kidul … Perang Paraguayan Ageung na nyalira, anu dianggap konflik militér pangpanjangna, panggedéna sareng paling berdarah di buana ieu. Nanging, carita sadaya kajadian konflik militér ieu peryogi seueur teuing waktos sareng rohangan. Tapi salah sahiji épisode na ngan saukur teu tiasa dijaga, sabab ieu henteu sering kajadian dina sajarah perang!

Gambar

"Terobosan di benteng Umaita taun 1868. Artis Victor Merelles.

Anu ngabalukarkeun perang, anu dimimitian dina tanggal 13 Désémber 1864 sareng réngsé dina 1 Maret 1870, nyaéta ambisi diktator Paraguayan Fransisk Solano Lopez, anu sagala biaya mutuskeun pikeun ngahontal aksés ka Samudra Atlantik. Sumawona, koalisi Brasil, Argéntina sareng Uruguay nentang anjeunna, anu henteu seuri dina panguatan Paraguay sapertos di buana. Dina hiji waktos, H.G. Wells leres pisan nyarios yén pikeun penguasa anu cerdas pikeun hiji bangsa anjeun kedah mayar langkung mahal tibatan dumbass lengkep! Ieu lumaku pikeun Présidén Francisco Solano Lopez dina cara anu paling langsung. Teu heran anjeunna dianggap salah sahiji tokoh paling kontroversial dina sajarah. Kanggo sababaraha, anjeunna mangrupikeun patriot anu sumanget di tanah airna sareng pamimpin anu teu mentingkeun bangsa, anu ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun kamakmuran nagarana sareng bahkan ngorbankeun hirupna pikeun dirina. Anu sanés nyatakeun yén éta diktator tiran anu nyababkeun Paraguay ka musibah anu nyata, malahan nyandak anjeunna ka kuburan langkung ti satengah tina pendudukna.

Sareng paduli kumaha paradoksisna, dina hal ieu duanana leres.

Parantos pisan mimiti perang, pasukan Lopez éléh, sareng armada, henteu atoh kumaha gagahna pelaut Paraguayan, sacara praktis musnah dina perang Riachuelo. Saatos sadayana éléh ieu, urang Paraguayans berjuang sareng kawani anu ditakdirkeun, sabab Brazil narékahan pikeun ngaleungitkeun poténsial militér sareng industri di nagarana sareng henteu aya anu diharepkeun dina hal ieu. Musuh ngalaman karugian, tapi pasukanna henteu sami.

Dina awal taun 1868, pasukan Brasil-Argentina-Uruguay ngadeukeutan ibukota Paraguay, kota Asuncion. Tapi teu mungkin pikeun nyandak kota tanpa bantosan armada, sanaos mungkin pikeun ngadeukeutkeunnana ti laut sapanjang Walungan Paraguay. Nanging, jalur ieu diblokir ku bénténg Umaita. Sekutu parantos ngepung éta langkung ti sataun, tapi aranjeunna henteu tiasa nyandak. Hal anu paling henteu pikaresepeun nyaéta walungan ngadamel tikungan bentuk tapal kuda di tempat ieu, sapanjang anu aya basisir basisir.Kusabab kitu, kapal anu angkat ka Asuncion kedah ngaliput sababaraha kilométer handapeun tembakan jarak dekat, anu mangrupikeun tugas anu mustahil pikeun kapal kai.

Tapi parantos aya dina 1866 - 1867. urang Brasil kéngingkeun kapal perang munggaran di Amérika Latin - batré ngambang tipe Barroso sareng monitor menara Para. Monitor diwangun di galangan kapal kaayaan di Rio de Janeiro sareng janten kapal perang menara munggaran di Amérika Latin, sareng khususna di beulahan bumi beulah kidul na. Diputuskeun yén skuadron lapis baja Brasil bakal naék Walungan Paraguay ka benteng Umaita sareng musnahkeun ku seuneu aranjeunna. Skuadron kalebet monitor alit "Para", "Alagoas" sareng "Rio Grande", monitor anu langkung ageung "Bahia", sareng kapal perang kapal perang "Barroso" sareng "Tamandare".

Pikaresepeun yén Bahahia mimiti disebat Minerva sareng di Inggris diwangun ku urutan … Paraguay. Nanging, nalika perang, Paraguay diblokir, perjanjian dibatalkeun, sareng Brazil, anu dipikaresep ku Inggris, nampi kapal. Dina waktos éta, Umaita mangrupikeun benteng anu paling kuat di Paraguay. Pangwangunan dimimitian deui dina 1844 sareng neraskeun ampir 15 taun. Anjeunna ngagaduhan 120 potongan artileri, anu 80 dipecat di jalan tol, sareng sésana ngabélaan anjeunna tina darat. Seueur aki-aki aya dina peti batu bata, kandelna témbok dugi ka hiji satengah méter atanapi langkung, sareng sababaraha bedil dijagaan ku parét bumi.

Batré anu paling kuat di bénténg Umaita nyaéta batré casemat Londres (London), anu dipasihan genep belas senjata 32-pon, dipimpin ku tentara bayaran Inggris, Major Hadley Tuttle. Nanging, diperhatoskeun yén jumlah bedil henteu saluyu sareng kualitasna. Aya saeutik pisan bedil diantawisna, sareng anu ageung diantarana mangrupikeun mariem tua anu nembak mariemballs, anu henteu bahaya pikeun kapal baju lapis.

Gambar

Batré "Londres" dina 1868.

Kusabab kitu, pikeun nyegah kapal-kapal Brasil lebet ka walungan, urang Paraguayans manjang tilu ranté beusi anu kandel ngalangkungan éta, napel kana pontoon. Numutkeun rencana aranjeunna, ranté ieu kedahna nyangsang musuh dina waktos operasi batréna, dimana sacara harfiah unggal méter tina permukaan walungan ditembak! Sedengkeun pikeun Brasil, aranjeunna, tangtosna, diajar ngeunaan ranté éta, tapi ngaharepkeun pikeun ngungkulanana saatos kapal perangna ngagempur pontoon sareng anu, parantos tilelep ka handapeun, narik ranté ieu sareng aranjeunna.

Terobosan dijadwalkeun pikeun 19 Pébruari 1868. Anu jadi masalah utami nyaéta pasokan alit batubara, anu monitor angkat. Ku alatan éta, demi ékonomi, urang Brasil mutuskeun yén aranjeunna badé angkat, sahingga kapal anu langkung ageung ngiringan kapal anu langkung alit. Maka "Barroso" aya dina "Rio Grande", "Baia" - "Alagoas", sareng "Para" nuturkeun "Tamandare".

Tabuh 0.30 dina 19 Pébruari, sadayana tilu gandeng, bergerak ngalawan arus, ngurilingan tihang sareng bukit anu luhur sareng dugi ka Umaita. Urang Brasil ngaharepkeun yén Paraguayans bobo wengi, tapi aranjeunna siap perang: mesin uap Brazilians teuing teuing, sareng sora di walungan nyebar jauh pisan.

Sadayana 80 gun basisir nembak seuneu dina kapal, saatos kapal perangna mimiti némbalan ka aranjeunna. Leres, ngan ukur salapan mariem anu tiasa némbak di sapanjang basisir, tapi kaunggulan kualitasna aya di sisi aranjeunna. Cannonballs Paraguayan, sanaos aranjeunna nabrak kapal-kapal Brasil, ngagugulung baju tamengna, bari cangkang oblong tina meriam bedil Whitworth, ngabeledug, nyababkeun kahuruan sareng ngancurkeun kasemet.

Sanaos kitu, artileri Paraguayan berhasil megatkeun kabel panyambungna anu nyambungkeun Bahia sareng Alagoas. Seuneu kuat pisan yén awak kapalna henteu wani kaluar dina dek, sareng lima kapal perang tungtungna maju, sareng Alagoas lalaunan kumalayang arah anu mana skuadron Brasil ngamimitian narabas ka ibukota musuh.

Nu narajang Paraguayan geuwat sadar yén kapal teu aya kamajuan sareng muka seuneu konséntrasi di dinya, ngarepkeun yén aranjeunna bakal tiasa ngancurkeun sahenteuna kapal ieu.Tapi sagala usaha aranjeunna musna. Dina monitor, parahu ditabrak, tihangna ditiup ka laut, tapi aranjeunna henteu sanggup nyulam baju waja na. Aranjeunna gagal macét menara di dinya, sareng ku mujijat liang haseup salamet dina kapal.

Dina waktos anu sasarengan, skuadron anu sateuacanna ngabanting sareng ngalelepkeun pontoon ku ranté, sahingga ngabébaskeun jalanna. Leres, nasib monitor Alagoas tetep henteu dipikaterang, tapi teu aya saurang pelaut anu maot dina sadaya kapal anu sanés.

"Alagoas" teu éléh

Paraguayans nyandak Alagoas dina kapal. Artis Victor Merelles

Samentawis éta, monitor dilumangsungkeun ku arus saluareun tikungan walungan, dimana bedil Paraguayan henteu tiasa dugi. Anjeunna muragkeun jangkar, sareng pelaut na mimiti mariksa kapal. Aya langkung ti 20 dents tina inti anu aya di dinya, tapi teu aya anu nusuk kana lambung atanapi korbét! Ningali yén artileri musuh teu aya kakuatan ngalawan kapalna, komandan monitor maréntahkeun misahkeun pasangan sareng … teraskeun nyalira! Leres, pikeun ningkatkeun tekanan dina kulub peryogi sahenteuna sajam, tapi ieu henteu ngaganggu anjeunna. Sareng teu aya buru-buru, sabab énjing parantos mimiti.

Gambar

Monitor "Alagoas" dina warna Perang Paraguay Ageung.

Sareng Paraguayans, sakumaha tétéla, parantos ngantosan sareng mutuskeun … nyandak kana kapal! Aranjeunna ngalungkeun dirina kana parahu sareng angkatan sareng tukang sabun, kampak naek sareng kait kapal, aranjeunna angkat ka kapal musuh lalaunan ngalawan arus. Jalma-jalma Brasil merhatoskeun aranjeunna sareng langsung bergegas pikeun menetas dek napas, sareng satengah belasan pelaut, dipimpin ku hiji-hijina perwira - komandan kapal, naék kana hateup menara gun sareng mimiti némbak jalma-jalma dina parahu tina bedil sareng revolver. Jarakna henteu saé, para pembalap anu tiwas sareng anu luka teu aya aksi saterasna, tapi opat parahu masih tiasa nyusul Alagoas sareng 30 dugi 40 prajurit Paraguay ucul kana dek.

Sareng didieu mimiti hal anu sakali deui ngabuktikeun yén seueur kajadian anu tragis sakaligus paling lucu. Sababaraha nyobaan naék kana menara, tapi aranjeunna keok dina sirah ku sabers sareng ditémbak dina titik-kosong kalayan revolvers. Anu sanésna mimiti rendang penetasan sareng hawu ventilasi di rohangan mesin nganggo kampak, tapi henteu atoh kumaha aranjeunna nyobian, éta henteu ngahontal hasil. Tungtungna terang ka aranjeunna yén Brazilians anu nangtung dina menara badé némbak hiji-hiji, saolah-olah partridges sareng Paraguayans anu masih hirup parantos mimiti luncat ka laut. Tapi teras monitor na ningkatkeun kagancanganana, sareng sababaraha urang langkung ketat dina handapeun sekrup. Ningali yén upaya néwak monitor gagal, anu némbak Paraguayan némbak voli anu ampir ngancurkeun kapal. Salah sahiji cannonballs beurat anu nyerang anjeunna dina buritan sareng nyabut piring pelindung, anu parantos dileupaskeun ku sababaraha hits sateuacanna. Dina waktos anu sasarengan, sarung kai retak, kabocoran kabentuk, sareng cai mimiti ngalir kana lambung kapal. Kru buru-buru kana pompa sareng mimiti buru-buru ngompa cai sareng ngalakukeun ieu dugi kapal, saatos ngalangkungan sababaraha kilométer, dialungkeun ka pantai di daérah anu dikawasa ku pasukan Brasil.

Samentawis éta, skuadron anu nembus walungan ngalangkungan Benteng Paraguayan Timbo, anu bedilna ogé henteu ngarugikeun éta, sareng parantos dina 20 Pébruari ngadeukeutan Asuncion sareng némbak ka istana présidén anu énggal diwangun. Ieu nyababkeun panik di kota, sabab pamaréntah sababaraha kali nyatakeun yén teu aya kapal musuh anu nembus ka ibukota nagara.

Tapi di dieu urang Paraguayan untung, sabab skuadron béak cangkang! Aranjeunna henteu cekap henteu ngan ukur ngancurkeun istana, tapi bahkan pikeun neuleumkeun andalannya flotilla angkatan laut Paraguayan - kapal pesiar roda Paraguari, anu nangtung di dieu di darmaga!

Tanggal 24 Pébruari, kapal Brasil sakali deui ngaliwat Umaita sareng deui tanpa karugian, sanaos artileri Paraguayan masih berhasil ngarusak sabuk baju tameng kapal perang Tamandare. Ngalangkungan Alagoas anu henteu bergerak, kapal-kapal disambut ku hons.

Gambar

Batré "Londres". Ayeuna mangrupikeun musium anu nganggo meriam berkarat ieu ngagoler gigireunana.

Kieu carana razia aneh ieu réngsé, anu skuadron Brasil henteu kaleungitan hiji jalma, sareng teu kirang ti saratus urang Paraguayan tiwas. Teras "Alagoas" dilereskeun salami sababaraha sasih, tapi anjeunna masih berhasil ngiringan permusuhan di Juni 1868. Janten sanajan nagara sapertos Paraguay, tétéla, gaduh kapal heroikna nyalira, mémori na ditulis dina "tablet" angkatan lautna!

Tina sudut pandang téknis, éta ogé kapal anu rada pikaresepeun, dirancang khusus pikeun operasi di walungan sareng di zona laut basisir. Panjang bejana handap-handap ieu 39 méter, lébar 8,5 méter, sareng perpindahan 500 ton. Sapanjang garis cai, sisi na ditutupan ku sabuk waja anu didamel tina pelat beusi lébar 90 séntiméter. Kandel waja sisi nyaéta 10,2 cm di tengahna sareng 7,6 cm dina tungtung awak. Tapi témbok kasusna nyalira, anu didamel tina kai perob lokal anu awét pisan, kandelna 55 cm, anu tangtosna ngagambarkeun panyalindungan anu saé pisan. Dek ditutup ku baju peluru satengah inci (12,7 mm), anu dipasang dek dek jati. Bagean jero cai tina awak awakna dibungkus ku lambaran kuningan galvanis konéng - téknik anu has pikeun ngawangun kapal harita.

Kapal éta ngagaduhan dua mesin uap kalayan kapasitas total 180 hp. Dina waktos anu sasarengan, masing-masing damel dina hiji baling-baling kalayan diaméter 1, 3 m, anu dimungkinkeun pikeun monitor ngalih kalayan kecepatan 8 knot dina cai anu tenang.

Awak na diwangun ku 43 pelaut sareng ngan hiji perwira.

Gambar

Ieu: meriam 70-pon Whitworth dina monitor Alagoas.

Persenjataanna ngan ukur aya hiji monsonan Whitworth 70 pon moncong-ngamuat (ogé, sahenteuna aranjeunna bakal nempatkeun mitrailleuse dina menara!) Kalayan panas laras héksagonal, némbakan cangkang rupa khusus sareng beurat 36 kg, sareng ram adonan gangsa dina irung. Rentang bedil kurang leuwih 5,5 km, kalayan akurasi anu cukup nyugemakeun. Beurat bedilna opat ton, tapi hargana 2.500 - artos dina jaman harita!

Éta ogé anu pikaresepeun yén témbok gun henteu silinder, tapi … segi opat, sanaos tembok payunna sareng tukangna dibuleudkeun. Éta dihurungkeun ku usaha fisik dalapan pelaut, ngarobah gagang drive turret ku tangan, sareng saha anu tiasa ngahurungkeun 180 derajat sakitar hiji menit. Armor frontal turret kandelna 6 inci (152 mm), pelat waja sampingna kandelna 102 mm, sareng témbok tukangna kandelna 76 mm.

Populér ku topik