Kapal kuno ti dasar laut

Kapal kuno ti dasar laut
Kapal kuno ti dasar laut
Anonim

Ku Gusti, urang gaduh présidén anu saé, pasti. Sareng, numutkeun kuring, sanés ku cara anjeunna ngiringan, tapi ku kanyataan yén … anjeunna kalakuanana siga jalma normal, nyaéta, anjeunna nyandak sagala hal tina kahirupan anu anjeunna tiasa sareng henteu isin ku éta. Kuring boga kasempetan pikeun hiber dina pesawat tempur - kuring ngalayang, teuleum dina bathyscaphe ka handapeun Danau Baikal - kuring teuleum. Sareng ayeuna anjeunna tilelep ka dasar Laut Hideung sareng ningali sésa-sésa kapal abad ka-10 sareng sakumpulan amphorae! Henteu unggal dinten ieu dimungkinkeun, nya?! Numutkeun kuring, ngan ukur pikaresepeun ningali kapal kuno di dasar laut. Tapi ayeuna "masalah éta leutik": pikeun ngangkatna ti handapeun laut sareng mulangkeunana dina bentuk anu saéna. Aya pangalaman sapertos kitu! Ieu mangrupikeun kapal "Vaza", anu aya di handapeun Balantik ti saprak abad ka-17, sareng kapal Inggris "Mary Rose", tapi di Pulo Siprus meureun aya réplika anu paling teu biasa tina kapal kuno, didamel dina dasar kapal padagang kuno Yunani dipendakan di dasar laut!

Gambar

Kapal kedah ningali dimana éta lalayaran. Ku alatan éta, urang Yunani salawasna narik ati ka kapal militér sareng padagang! Thalassa Museion, Ayia Napa, Républik Siprus.

Malah di dieu di Rusia, nagara anu cukup jauh ti Yunani, sigana sadayana terang kumaha kapal Yunani kuno katingali sacara umum. Barina ogé, éta ogé digambar dina buku téks kami ngeunaan sajarah Dunya Kuno. Salaku tambahan, aya gambar duanana dina Internét boh dina buku. Janten ieu sanés panasaran. Arkéologis parantos patepung gambarna dina vas keramik, tapi mustahil pikeun terang ti aranjeunna kumaha susunanana, ogé tina bahan-bahan naon anu diwangun dina waktos éta jauh ti urang. Akhirna, naon anu diangkut ku padagang, sareng sanés militér, kapal-kapal anu lalayaran di antara pulau-pulau Aegean sareng Laut Tengah? Nya - tétéla alam éta sorangan parantos mastikeun yén kami terang ngeunaan ieu sadayana, sanaos panginten henteu sadayana parantos kapendak.

Gambar

Kyrenia II - ieu sapertos kumaha kapalna sapertos. Thalassa Museion, Ayia Napa, Républik Siprus.

Teuleum sareng mendakan!

Jelas yén upami anjeun hoyong mendakan sésa-sésa kapal Yunani kuno, anjeun kedah milarian kapal dimana kapalna kantos balayar, nyaéta di suatu tempat di Laut Tengah. Tapi laut na hébat! Jalur kapal karam ditutupan ku keusik, janten, saatos turun handapeun cai, anjeun boro-boro tiasa mendakannana langsung. Nanging, teu aya anu mustahil dina ieu! Janten di 1967, penyelam Siprus Andreas Kariolou mendakan kapal tilelep kuno. Teras para ilmuwan nyéépkeun dua taun pinuh pikeun ngalereskeun lokasi masing-masing objék handapeun cai. Barina ogé, penting pisan pikeun terang persis kumaha unggal bagéan kapal nyambung ka anu sanés. Upami teu kitu, kumaha ngahijikeun aranjeunna janten hiji sadayana? Kusabab teu mungkin pikeun ngangkat reruntuhan kapal kuno sapertos kieu langsung. Tangkal anu aya dina handapeun cai réwuan taun janten rapuh. Karyawan Museum Pennsylvania ti Amérika Serikat ngayakeun bantosan ka Yunani, sareng sasarengan aranjeunna berhasil ngaleupaskeun sésa-sésa kapal tina keusik sareng angkat ka permukaan, sareng kargo. Konservasi aranjeunna dilumangsungkeun di dinya, anu diperyogikeun pikeun ngaleungitkeun tangkal tina langkung seueur kandungan uyah laut. Sumawona, diperyogikeun henteu garingkeunna sareng ngalestarikeun kapal laut ieu - anu pangkolotna di antara sadaya anu aya di Bumi - pikeun katurunan!

Gambar

Batu jangkar kuno.

Tangkal kolot nyarioskeun

Panilitian kapal (atanapi langkungna naon deui, tapi henteu seueur teuing!) Dimimitian sareng analisa kai anu dianggo pikeun pangwangunanna.Teras ternyata parantos balayar sakitar 80 taun sateuacan kapal karam, nyaéta, mangrupikeun jenis ati-panjang, sanaos kai! Kargo kasebut diwangun ku amphorae sareng wadah almond, sareng tanggal anu paling akurat dina maotna ditetepkeun numutkeun ka dinya - 288 SM. NS. Nyaeta, kajantenan dina taun ieu kapal alit dimuat batu panggilingan sareng beban amphorae (400 amphorae total!) Ditinggalkeun palabuan Kyrenia di Pulo Siprus. Langsung saatos éta, badai dimimitian sareng nabrak caket palabuhan. Awak kapal dina perjalanan anu teu damang ieu, numutkeun para ilmuwan, diwangun ku opat jalma, anu dikonfirmasi ku opat mangkok sareng opat séndok anu aya dina kapal, sareng sateuacan ngadatangan pulau Siprus, éta aktipitas pelayaran basisir di Laut Tengah jeung Laut Aegean. Pelaut tuang lauk sareng almond, sareng, tangtosna, aranjeunna sadayana ngumbah anggur tina amphorae anu sami. Mungkin aranjeunna nembé mabok, naha aya pelanggaran aturan kaamanan navigasi, atanapi kapal … diserang ku bajak laut?! Janten anjeunna tilelep. Nanging, para arkéologis henteu mendakan rorongkong awak di tempat kacilakaan, janten saurang tiasa ngarepkeun yén pelaut ti sana nyobian kabur ku ngojay sareng salamet!

Gambar

Sareng ieu anu matak beban amphorae dina éta. Ngan ukur aya seueur deui!

Gambar

Séréal disimpen dina amphoras sapertos di Siprus. Dina mojang anu caket caketna skala 152 cm. Museum Arkéologis di Larnaca

Nalika politik ngalawan sejarah!

Éta ogé tétéla lambung kapal didamel tina pinus, panjangna ngan ukur 15 méter, janten 400 amphorae sareng 29 batu panggilingan (sanaos kamungkinan aranjeunna nyandak éta salaku ballast) mangrupikeun beban anu beurat pikeun anjeunna. Nyaéta, éta ngan saukur tiasa ngalelepkeun dina angin anu kencang nalika ditimbulkeun ku ombak. Dina waktos anu sasarengan, ukuran leutik sapertos anu dimungkinkeun pikeun ngawangun kapal ieu deui sareng tingali kumaha éta tiasa, sahenteuna, dumasar gambar dina vas Yunani anu sami. Barina ogé, élmuwan parantos terang kumaha éta ngatur tina jero.

Gambar

Kyrenia-II - pandangan umum.

Ngerjakeun réplika kapal dimimitian di 1970, sareng teras sababaraha taun dugi ka kapal. Tapi di dieu politik modéren campur dina sajarah jaman baheula ku cara anu paling dramatis. Pasukan Turki badarat di Siprus … Perang fratricidal dimimitian, sareng éta sadayana réngsé sareng pulau dibagi kana dua bagian: républik kalér, anu henteu dikenal di Siprus Kalér, dimana pasukan Turki masih aya ayeuna, sareng di musium Venésia benteng di palabuan Kyrenia, sésa-sésa kapal ieu aya di Museum Shipwrecks, sareng anu kidul - Républik Siprus. Anjeun tiasa dugi ka belah kalér boh ngalangkungan Turki atanapi ti beulah kidul pulau, kalebet kana beus wisata biasa.

Gambar

Paranti ngaderes setir.

Kasempetan kuring, tangtosna, henteu présidén, tapi kuring teu tiasa ngabantosan ningali ku panon kuring sorangan kapal anu pangkolotna di dunya (teras aranjeunna mendakan kapal anu langkung kuno, tapi ieu ogé didamel deui!), Sakali di Siprus, kuring teu tiasa ku cara naon waé. Sareng nyetir kalér! Di benteng Venesia, aula kalayan sésa-sésa kapal mangrupikeun kamar anu paling tiis di musium, sareng lambung na dijaga tetep dina suhu sareng kalembaban anu tetep, anu tiasa dipotong sareng diriksa. Nanging, réplika na, dumasar kana sadaya karusakan, leungit di musium ieu! Janten upami anjeun nuju liburan di Siprus Kalér, pikeun ningali éta, anjeun bakal kedah ngidul, sareng sabalikna - ti kidul ka kalér, upami anjeun hoyong ngaregepkeun sanés tata ruangna, tapi anu aslina!

Gambar
Gambar

Sareng ieu anu katingali sésa-sésa kapal ieu di musium di benteng Venesia di Kyrenia. Anjeun kedah némbak gelas, janten kualitas gambarna henteu saé pisan.

Gambar

Sakabeh kebat amphorae sapertos anu ngagolér handapeun dasar laut …

Sadayana sami persis sareng dina Homer!

Di kota Ayia Napa, anu hartosna "Leuweung Suci" dina basa Rusia, di gedong lokal, alit pisan, tapi gaya "Talassa Museion" - nyaéta, di musium maritim, anjeun bakal ningali kapal ieu.Nanging, sateuacan angkat ka kapal nyalira, pastikeun parios musium éta nyalira, sabab éta rada pikaresepeun, sanaos kapal, tangtosna, pikeun buff sajarah, ngabayangkeun sadayana kuya garing ieu sareng lauk boneka, sabab éta katingalina persis sakumaha anu dijelaskeun ku Homer …

Kapal kuno ti dasar laut

Ku jalan kitu, pikeun penggemar modél tabletop tina kapal tina kai, modél perusahaan Cina Shicheng parantos ngaluarkeun modél anu saé tina kapal ieu dina skala 1:43 kalayan sadaya detil set sareng awakna dipotong ku laser!

Pembuluhna disebat "Kyrenia II" sabab anu aslina tetep di sisi Turki. Salaku tambahan kana réplika kapal ieu, amphorae anu sami pisan pikeun anggur sareng sisikian anu aya dina kapal, batu jangkar kalayan liang pikeun patok runcing, sareng … helm morion, anu kagungan urang Venésia, anu pernah netep di Siprus, dipamerkeun di dieu. Aya ogé salinan "papirella" - kapal Yunani reed ti jaman Mesolithic (9200 SM). Ternyata henteu ngan ukur India ti Danau Titicaca sareng urang Mesir kuno anu nganggo kapal papirus sareng beul. Malah dina jaman baheula, urang Siprus ogé henteu nganggap hinaan matéri ieu, nyaéta tradisi umum!

Gambar

Parahu Pirell

Kapalna dipasang di musium ku cara sapertos kitu anjeun tiasa jalan-jalan ngurilingan bunderan sareng mariksa tina sadaya sisi, bahkan ningali ka jero kapal ngalangkungan dek terbuka ti luhur. Éta ngagaduhan mastaka sareng layar, tapi tanpa dayung, sabab urang Yunani ngan ukur kapal perang anu didayung. Dua dayung ageung di tukangna nyaéta setir. Ngabantosan aranjeunna dina arah anu sanés, jurumudi ngan ngendalikeun kapal sapertos kitu. Dipikanyaho yén kai pinus anu saé kualitasna dianggo pikeun awak kapal sareng, katingalina, éta dina kapal sapertos kitu anu nyicingan Siprus di jaman baheula ngantepkeun leuweung méwahna, anu ayeuna teu aya nanaon deui.. Sadaya bagian kai tina bejana ditutupan ku varnis khusus, anu ngajagaan aranjeunna tina cai sareng larva. Sumawona, kapal éta memang "sisi hideung", nyaéta sami sareng kapal Yunani anu ditétélakeun ku Homer, anu nunjukkeun yén tradisi pangwangunan kapal dina waktos éta robih laun pisan.

Gambar

Sakali mangsa, warga satempat ngawangun kapalna tina kayu scamora sapertos kitu. Sareng ayeuna halodo mayar kanggo leuweung anu diberesihan.

Tangtosna, karunya pisan pamanggihan arkéologis sapertos kieu dibagi ku cara kieu: aslina aya di kalér, sareng réplika na aya di kidul. Ieu mangrupikeun akibat anu nyata sareng dramatis tina konflik militér pikeun jalma sareng sajarah. Sumawona, boh urang Yunani atanapi urang Turki teu hoyong ngaku, janten henteu sigana yén duanana monumen sajarah ieu bakal ngahiji dina waktos anu payun. Janten upami anjeun liburan di Pulo Siprus, cobian didatangan sahenteuna salah sahiji ti dua musium ieu. Barina ogé, di dinya anjeun bakal ningali salah sahiji kapal laut paling kuno, ngeunaan nasibna, henteu paduli naon anu élmuwan nyarioskeun di dinya, urang ngan ukur tiasa nebak ayeuna!

Nanging, ayeuna éta sanés deui mangrupikeun kapal anu paling kuno di Laut Tengah, anu dipanggihan ku arkéologis jero cai. Saprak waktos éta, sababaraha kapal sanésna parantos kapendak dina handapeun cai, kalebet anu ngagaduhan kargo amfora. Kapal pangkolotna anu urang terang kapendak dina kapal "kuburan" lepas pantai Asia Minor caket karang Yassidzha - kapal karam kira-kira tilu rébu taun ka pengker.

Anu matak, dina 2002, pangwangunan dimimitian dina Kyrenia Liberty (dina waktos éta parantos aya salinan katilu kapal Kyrenia). Pangwangunanana dilanjutkeun sasuai sareng dasar-dasar strukturna, tapi ngagunakeun téknologi modéren. Kapalna réngsé pikeun Olimpiade 2004 sareng balayar ka Athena kalayan kiriman simbolis tambaga, ti mana medali parunggu Olimpiade dialungkeun.

Populér ku topik