Penerbangan Ukraina dina konflik di Wétan-Wétan

Penerbangan Ukraina dina konflik di Wétan-Wétan
Penerbangan Ukraina dina konflik di Wétan-Wétan
Anonim

Angkatan Udara Ukraina, didamel tanggal 17 Maret 1992, ngawariskeun tilu (!) Angkatan Udara ti Uni Soviét, anu ngamungkinkeun nagara janten anu pangkuatna di Éropa sareng kaopat di dunya ku indikator ieu.

Sakedik perkawis naon anu ditampi ku Ukraina dina neraca ti USSR. Pejuang - langkung ti 340 unit, pengebom garis payun - 150, pengebom penerbangan jarak jauh anu beurat - 96, kalebet 19 Swans Bodas Tu-160, sakitar 100 conto serangan Su-25 sareng seueur alat-alat motley, sapertos 35 jangjang pesawat Yak-38PP anu aya hubunganana sareng perang éléktronik. Pikeun jumlah ieu kami nambihan tujuh rézim pejuang pertahanan udara sareng 900 rotor pesawat penerbangan tentara. Ti mimiti carita ieu, jelas yén mustahil mustahil pikeun Ukraina modéren tetep nyalira sareng armada hawa sapertos kitu - biaya pertahanan ngan ukur pikeun ngajaga alat dina kaayaan tempur bakal ngaleuwihan wates anu dipikaterang. Sumber daya naon anu dipiboga ku Angkatan Udara nagara ieu di akhir 2013 - awal 2014, panginten, henteu dipikaterang bahkan di Ukraina nyalira.

Gambar
Gambar

Mi-8MT, anu diduruk caket Kramatorsk. Korban munggaran di antara helikopter.

Data tina sumber anu béda-béda béda-béda pisan. Salaku conto, numutkeun ka The Balance Militer, aya kirang ti 500 pesawat jangjang dina Angkatan Udara sareng Angkatan Darat Angkatan Udara. Sumber anu sanés nyatakeun yén aya sakitar 180 pesawat sareng helikopter di Ukraina (teu kaasup alat-alat mothballed). Bisi kumaha waé, jumlah pakakas militér dina 20 taun ka pengker di Ukraina nyirorot pisan, sareng kaayaan sésana kadang-kadang pikasediheun. Aya inpormasi yén ku mimiti perang sipil di Angkatan Udara, ngan ukur 20-25% kendaraan tempur parantos siap tempur. Salaku conto, dina 299 brigade misah penerbangan taktis ku mimiti perang, tina 36 pesawat serangan Su-25 dina kesiapan tempur aya 8 dugi ka 14 pesawat!

Palatihan tanaga anu henteu nyugemakeun ogé négatip mangaruhan kinerja misi tempur - ngan 10% pilot anu ngagaduhan kualifikasi anu diperyogikeun. Malah staf komando henteu hiber kalayan saé - contona, dina 21 Maret 2014, komandan skuadron, Letnan Kolonel Kochan, nabrak Su-24M nalika badarat di lapangan udara na.

Anu matak, saatos dianéksasi Krimea ka Rusia, 37 MiG-29 sareng MiG-29UB, ogé 1 latihan L-39, dipulangkeun ka Ukraina.

Tingkat hanjakalna pikeun angkatan udara nyalira di Ukraina digambarkan ogé ku kaayaan ku modérenisasi pakakas. Salami période "kamerdekaan", padamelan dilakukeun pikeun ningkatkeun sipat tempur Su-25 dugi ka Su-25M1 sareng Su-25UBM1, anu janten hiji-hijina dina sajarah pasukan jenis ieu. Komputer dina kapal diganti ku komputer digital, sareng sistem navigasi komunikasi sareng satelit dibawa nepi ka ayeuna. Sajumlah perbaikan ditujukeun pikeun pesawat serangan sadaya-cuaca - aranjeunna tiasa dianggo dina target tina jangkungna 5000 méter.

Gambar
Gambar

Mi-24P némbak ka handap caket Karpovka.

Nalika nagara kedah nyiptakeun gugus mogok udara pikeun neken milisi sareng warga sipil di Tenggara, tétéla kelompok éta henteu ngagaduhan alat cadang, bahan bakar sareng amunisi anu cekap. Potongan anu leungit dipasang pisan saderhana: aranjeunna dikaluarkeun tina unit anu henteu kalibet dina operasi tempur. Aya kajadian anu langkung parah: Igor Kolomoisky anu kasohor, ku ngorbankeun maskapai nyalira "Dnepr-Avia", ngisi suluh sadayana helikopter Komando Operasi Kidul Angkatan Udara Ukraina. Dina pisan awal operasi udara, hiber aya hubunganana sareng pikasieuneun, nalika dua Su-27 ngalayang di sakitar Donetsk, Lugansk sareng Kharkov di dataran handap, nunjukkeun senjata pikeun suspénsi éksternal.Panarajangan anu munggaran diserang ku penerbangan tentara di awal Méi 2014 di jalma ti Mi-24 nalika ditéwakna Slavyansk, sareng sakedik deui, pesawat serangan disambungkeun pikeun damel di terminal bandara Donetsk. Langkung seueur deui. Serbuan janten padamelan rutin Angkatan Udara Ukraina, sareng sering targetna mangrupikeun warga anu leres-leres damai. Kasus anu pikasieuneun nyaéta serangan dina 2 Juni ku pesawat serangan Su-25 dina gedong tilas administrasi Luhansk, dimana dalapan urang, kalebet lima awéwé, tiwas. Sugan éta serangan udara biadab, ditambah ku ngabedilkeun kota-kota LPNR, anu janten alesan utama kabencian warga di daérah ieu ka aparat di Kiev.

Gambar
Gambar

Hiji-30B. Tempat gugur nyaéta Prishib.

Kana waktosna, milisi nuju perang sababaraha MANPAD tina jinis Strela sareng Igla, anu maksa maskapai ngalih ka serangan anu lengkep. Ayeuna tingkat hiber kira-kira 5000 méter, anu henteu nyumbang kana akurasi sareng seléksi serangan - urang Ukraina henteu ngagaduhan senjata presisi tinggi, atanapi éta dina kaayaan pikasediheun. Korban anu pangpayunna nyaéta tukang ngebom garis payun Su-24M, salah sahiji penampilan na nyarioskeun kakuatan serangan udara anu rencanana tentara dikaluarkeun di belah kidul-wétan nagara. Mobilna murag dina 21 Maret caket Starokonstantinovka. Helikopter turun anu munggaran nyaéta Mi-8MT, ancur ku ATGM dina taneuh tanggal 25 April caket Kramatorsk. Mobil éta kuduna nganteurkeun amunisi, ku alatan éta, kusabab peledasan, éta kabeuleum pisan. Langkung seueur deui. Salila Méi, sahenteuna opat rotorcraft ditembak turun tina MANPADS sareng senapan mesin kaliber ageung, kalebet Mi-8MT anu kawéntar sareng Jenderal Garda Nasional Sergei Kulchitsky dina kapal. Aya ogé karugian anu ageung - Il-76MD dina Juni kusabab bandara Lugansk murag sareng diduruk ku 49 payung payung sareng 1 BMD saatos ditabrak misil MANPADS.

Penerbangan Ukraina dina konflik di Wétan-Wétan
Gambar

Transport Il-76MD, ditémbak turun di bandara Luhansk.

Gambar
Gambar

Mi-8MT anu, diantarana, Jéndral Kulchitsky pupus.

Seueur pesawat hancur saatos peluncuran rudal misil MANPADS tina titik anu béda dina taneuh. Tina mérek komandan awak Su-24MR, Létnan Kolonel Yevgeny Bulatsik:

"Navigator ngagorowok yén anjeunna ningali dua misil asup kana buntut. Teras ternyata aya opatanana. Mimiti némbak bubu, maneuver. Kuring ningali kumaha hiji rokét nuju kana bubu. Éta sadayana dipungkas ku kanyataan yén tilu misil nuju target termal palsu, tapi hiji tétéla pinter sareng pencét pesawat ti kénca tukang (engké, tina potongan-potongan, éta ditangtukeun yén éta Panah). Rarasaanna nyaéta pesawat katandangan sledgehammer, teras buildup dimimitian. Sababaraha kompartemen kabeuleum, urang sadar yén kendali na rusak, tapi mesinna lancar, janten, penerbanganna kedah teraskeun. Hatur nuhun ka medan bumi, kami ngalihkeun mobil kana turunan pikeun nyumput tina peluncuran anu salajengna, kumargi manuver moal deui ngabantosan urang. Kami turun kira-kira 20 méter, sahingga ngagancangkeun pesawat, sareng angkat di luhurna sapertos ti zona peluncuran. Nalika kami ngadeukeutan ka urang sorangan, tétéla henteu ngan ukur kendali anu kaganggu, tapi suluhna aya dina wates na. Navigator panginten: tiasa waé dugi ka lapangan udara. Hiber 30 menit ieu panjang pisan. Nalika urang dugi ka lapangan udara sareng ngan ukur aya bahan bakar kanggo badarat, urang sadar yén moal aya usaha kadua badarat pesawat. Sutradara hiber ningali yén buntut mobilna hurung sareng masihan paréntah ninggalkeun mobil darurat. Aya 5 km ti jalur, urang nyandak éta langkung luhur, cadangan kakuatan pikeun hiji mesin diidinan, teras linggih. Salami ngaji, aranjeunna mareuman mesin sareng ngamimitian sistem pemadam kebakaran, anu ngaluarkeun seuneu. Mobilna disalametkeun, teu aya padamelan pikeun petugas pemadam kebakaran. Pendapat kami: kami diarepkeun, tapi moal aya anu tiasa dibuktikeun ayeuna."

Gambar
Gambar

MiG-29 némbak ka Rozovka.

Gambar
Gambar

Su-24M, tiwas di Grigorovka.

Usum usum panas 2014 janten getih pikeun Angkatan Udara Ukraina: ti 2 Juli dugi ka 30 Agustus, sahenteuna 19 kendaraan tempur anu leungit. Militiamen ti MANPADS, sistem pertahanan udara OSA-AKM, senapan mesin beurat, ZU-23-2 sareng sistem pertahanan udara Buk dianggo dina éta. Anu paling misterius nyaéta kajadian éta sareng Su-25M1 caket Gorlovka, nalika pilot anu salamet ngajamin sadayana yén anjeunna katibas ku misil udara-ka-hawa.Karugian sapertos kitu kapaksa kapamimpinan Ukraina janten ati-ati pisan pikeun nyandak penerbangan kana perang bahkan dina périodeu anu paling hese.

Nyatana, Angkatan Udara nyanghareupan ancaman karuksakan lengkep kendaraan tempur. Numutkeun perkiraan kasar, dina 2014, karugian penerbangan anu teu tiasa dipulihkeun deui di Donbas aya 15 pesawat, 15 helikopter sareng 1 UAV Tu-143. Dina 2015, ngan ukur aya 2 helikopter sareng 1 UAV. Versi alternatif hurung sapertos kieu: 5 Mi-24, 9 Mi-8, 15 Su-24, 1 Su-24, 1 An-30B, 1 An-26 sareng 2 Il-76MD. Ti Séptémber 2014 dugi ka Agustus 2017, ku alesan téknis, aranjeunna sacara permanen kaleungitan 2 pesawat Su-25M1 sareng 2 helikopter Mi-24 sareng Mi-24VP.

Ayeuna, ngan kaayaan anu nekat anu tiasa ngajantenkeun urang Ukraina nganggo pesawat tempur. Salaku conto, ancaman badai Kiev. Ayeuna pejabat Kiev ningali jalan kaluar dina narik téknologi Kulon modéren anu sanggup nolak pertahanan udara tina milisi.

Populér ku topik