"Shushpantsy" Ukraina. Bagéan 3

"Shushpantsy" Ukraina. Bagéan 3
"Shushpantsy" Ukraina. Bagéan 3
Anonim

Salah sahiji pabrik anu ngahususkeun dina produksi kendaraan waja pikeun zona ATO nyaéta perusahaan Kiev Praktika. Salaku tambahan kana rupa-rupa wahana lapis waja, kisaran produksi kalebet Ford F-150 gantruck, didesain pikeun "nganteurkeun serangan" nyengat "ngalawan unit musuh salaku bagian tina tim réspon anu gancang. Halaman wéb perusahaan lapis waja Ukraina ogé nunjukkeun yén pickup lapis waja tiasa dianggo pikeun pangintipan sareng patroli.

Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
"Shushpantsy" Ukraina. Bagéan 3
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar

Ford F-150 kalayan booking anu disumputkeun ti Ukraina NPO Praktika.

Pamekar nyatakeun yén baju besi nyepeng pelor 5,45 mm tina kartrid 7N6 tina AK-74, ogé bala 7,62 mm tina kartrid 57-N-231 tina AKM. Awak dilengkepan lolongkrang pikeun némbakan senjata otomatis tina panumpang korsi tukang. Permukaan jero gelas peluru diwangun ku lapisan polikarbonat khusus anu nyegah dibentukna lapangan fragméntasi - ieu mangrupikeun kamekaran kantor nyalira. Salian ti pickup Ford, buku Praktika basis Kiev buku mobil Nissan, Toyota sareng Volkswagen.

Gambar
Gambar
Gambar

Armor gantrucks Toyota Hilux, disiapkeun ku NPO Praktika sareng kreatif diémutan deui di payun.

Ayeuna "Praktika" nyiptakeun truk lapis waja kalayan kalibat alat-alat ti pabrikan asing. Janten, mobil benteng "Benteng dina Roda" dirarancang sesuai sareng kaputusan Menteri Dalam Negeri Ukraina "Ngeunaan prosedur pikeun nangtoskeun tés departemén tina treuk lapis baja khusus anu diproduksi dina chassis tina kendaraan MAZ-6317 di guna nangtukeun kamungkinan ditampa na kana operasi di Angkatan Bersenjata Ukraina "… MAZ, hayu atuh ngingetan, dihasilkeun di Bélarus, anu marahmay pisan ka kami.

Gambar
Gambar

Ukraina-Bélarus "Bénténg dina Roda" (Bénténg dina Roda) dumasar kana MAZ-6717, lapis baja dina tingkat PZSA-4, anu ngamungkinkeun kandaraan nahan pélor SVD. Urang Ukraina parantos ngembangkeun sakulawarga kendaraan waja dina platform MAZ.

Gambar
Gambar
Gambar

Pangwangunan sanés "Praktika" dina platform Bélarus mangrupikeun treuk baju waja sareng tipe loader perusahaan HIAB (Finlandia).

Pamakéan MAZ ngalawan milisi LDNR henteu unik. Laporan poto mangrupikeun konfirmasi ieu.

MAZ

Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ngirim ka payun di Ukraina dianggap serius - mobil-mobil éta ngalaman prosedur anu suci.

Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar

MAZ-537. Pengrajin Ukraina ngalereskeun pengawasan désainer Soviét sareng nambihan baju waja pikeun kapal tanker. Tétéla tékstur.

UAZ

Kuda asli, idéal pikeun operasi militér, UAZ kakurangan tina sahenteuna sahenteuna sababaraha jinis booking. Spésialis las damel di nami ATO, masing-masing ku cara nyalira ngumbar masalah kerentanan "UAZ".

Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar

"Tadpole" ti Ulyanovsk Automobile Plant, waja rapih nganggo perlengkapan dilas sareng waja lambar. Hasilna nyaéta cabantr gantruck. Catet korsi kanyamanan anu unggul kalayan panangan sirah anu disiapkeun pikeun anu nembak. Mobilna didamel, panginten, di pabrik perbaikan lokomotif solar Nikolaev.

Gambar
Gambar
Gambar

Sampel desain unpretentious tina booking UAZ-469 ti prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina.

Gambar
Gambar
Gambar

Gancang sareng énggal UAZ + DShK = kombinasi killer. Ngan bagian luhur awak pejuang ngalawan "teroris" anu dijagaan ku baju waja.

Gambar

Dina hal ieu, modifikasi langkung mirip kandang gulung pikeun panangtayungan roll-over.Pencipta jelas ngagaduhan motivasi masing-masing.

Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar

Sababaraha kendaraan UAZ Ukraina, ngan ukur sabagian waja.

Gambar
Gambar

UAZ tiasa dikenal dina mini monster ieu ngan ukur ku roda sareng panto na. Welders nyobian masihan sudut rasional semu waja.

Gambar
Gambar
Gambar

Pewarnaan UAZ gagal, unmasking mobil dina latar tukang spring-gugur. Perlindungan lengkep numutkeun kana vérsi lampu.

Gambar
Gambar

Van warna-warni ngarusak sareng supirna henteu kirang warni.

Gambar
Gambar
Gambar

"Kru peryogi pramugari. Gancang." "Sekrup". Panto dikonci. "Cliff" dina kokpit. Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan tuning lapis baja Ukraina.

Gambar
Gambar
Gambar

Deui gantruck dina platform UAZ. Klasik sareng DShK sareng sudut waja dilas payuneun radiator sareng kaca mobil.

Gambar

UAZ-slob, dibédakeun ku gelas pelor payuneun supir sareng panumpang. Peuting, aranjeunna écés bakal ngalih ku touch.

Gambar

Fotografi atmosfir pisan.

Gambar

UAZ di awal "transformasi" Ukraina na.

GAZ sareng VAZ

Anggo "Niva" sareng VAZ-2102 pikeun operasi militér? Di Ukraina, aranjeunna henteu ningali ieu salaku masalah, sareng ieu anu kajantenan.

Gambar
Gambar
Gambar
Gambar
Gambar

Desain tempur "Niva" ieu panginten leres. Tanda dina kaca tingaros yén aya anu ketat pisan nempatkeun kana supir.

Gambar
Gambar

Salin lengkep "sampah" tina VAZ-2102 henteu pisan-pisan numutkeun pitunjukna.

Gambar
Gambar
Gambar

"Gazelle" Rusia anu mimiti ogé pikeun kabutuhan "operasi anti téroris". Henteu diragukeun, anu dipanggihan insinyur Ukraina nyaéta pikeun ngasuh elemen struktural anu vital kalayan tapak ban.

Populér ku topik