"Silt" ngalawan bak

"Silt" ngalawan bak
"Silt" ngalawan bak
Anonim
Gambar

Salah sahiji tugas utama pesawat tempur lapis waja Il-2, anu mimiti dijalankeun dina mimiti 1941, nyaéta ngalawan kendaraan anu nganggo waja. Pikeun ieu, mariem kaliber 20-23 mm, rokét 82-132 mm haliber sareng bom hawa kalayan beurat total dugi ka 600 kg tiasa dianggo.

Pangalaman permusuhan dina periode awal Perang Patriotik Ageung nunjukkeun efektivitas tempur anu cukup luhur tina Il-2 nalika operasi ngalawan posisi tanaga kerja, artileri sareng mortir, eélon karéta sareng konvoi angkutan.

Gambar

Kolom mékanis pesawat serangan Il-2 biasana diserang tina hiber tingkat handap (jangkungna pendekatan kana target nyaéta 25-30 méter) sapanjang kolom atanapi dina sudut 15-20 derajat ka sisi panjang na. Pukulan anu munggaran diteunggeulkeun kana sirah kolom pikeun ngeureunkeun gerakanana. Kisaran seuneu muka nyaéta 500-600 méter. Tujuan dilaksanakeun "sapanjang kolom sacara umum" kalayan nargétkeun pélor pelacak ti senapan mesin ShKAS. Teras, ngémutan posisi lagu pélor anu aya hubunganana sareng target, seuneu dibuka tina mariem sareng RS. Éféktivitas seuneu dina kapal IL-2 ngalawan target anu ngawangun kolom (tentara leumpang dina kendaraan, kendaraan waja, artileri, sareng sajabana) lumayan luhur.

Nanging, 20-mm ShVAK sareng mariem 23-mm VYa anu sayogi dina angkatan darat ngan ukur tiasa sacara efektif nungkulan tank lampu, operator personalia lapis waja sareng kendaraan lapis waja.

Dina waktos permusuhan, tétéla yén serangan lampu Jerman sareng tank sedeng ku pesawat serangan Il-2 anu dipasihan mariem ShVAK di sapanjang kolom leres-leres henteu épék kusabab kanyataan yén baju tempel frontal tank Jerman nyaéta 25-50 mm kandel sareng cangkang bedil ShVAK henteu nembus.

Gambar

Serangan serangan hiji-korsi Il-2 tina séri awal, angkatan sareng meriam 20-mm ShVAK sareng 7, 62 mm mesin ShKAS

Tés lapangan tina mariem ShVAK nalika némbak kana tank Jérman anu kawengku, anu dilakukeun tanggal 8 Juni 1942, nunjukkeun yén cangkang tindik baju meriam ShVAK tiasa nembus baju waja anu didamel tina waja kromium-molibdenum kalayan ningkat (dugi ka 0,41%) eusi karbon nepi ka 15 mm kandel (tank Pz.II Ausf F, Pz.38 (t) Ausf C, operator personalia lapis baja Sd Kfz 250) dina sudut rapat caket normal tina jarak anu henteu langkung ti 250-300 m. Nalika nyimpang tina kaayaan ieu, némbakan mariem ShVAK janten teu épéktip.

Janten, ku paningkatan sudut patepungan proyektil sareng baju tameng di luhur 40 darajat, ricochets kontinyu didaptarkeun bahkan di daérah waja kalayan kandel 6-8 mm. Salaku conto, tina 19 hit anu ditampi nalika némbak bedil ieu dina operator personalia lapis baja Sd Kfz 250 (caket jangkungna 400 m, sudut luncur 30 derajat, jarak muka 400 m), aya 6 ngaliwatan liang di gigirna (kandel waja 8 mm), 4 - dina hateup tiup mesin (kandel waja 6 mm), 3 ricochets sareng 6 hits kana chassis. Hit kana chassis karusakan anu signifikan pikeun kendaraan waja, sakumaha aturan, henteu ditanggung.

Gambar

Ngabunuh operator tanaga lapis Jérman Sd Kfz 250

Penampilan di payun ti bulan Agustus tina pesawat serangan Il-2 ka-41 kalayan mariem 23 mm VYa-23, sanaos naékkeun épéktipitas tempur sacara umum dina unit udara serangan, tapi henteu sakumaha anu urang hoyong - épéktipitas tina modifikasi Ilovs ngalawan kendaraan waja Wehrmacht tetep handap …

Pakarang péso armor 23-mm anu meriam meriam hawa VYa jarak 200 méter nusuk waja 25 mm sapanjang normal. Il-2, angkatan sareng meriam VYa-23, ngan ukur tiasa ngéléhkeun tank Jerman anu ringan, malahan nalika nyerang anu terakhirna ti tukang atanapi ti gigir dina sudut luncuran dugi ka 30 °.Serangan IL-2 kana tank Jerman naon ti payun, duanana tina pesawat terbang luncur sareng penerbangan tingkat handap, leres-leres henteu épéktip, sareng tanghi sedeng Jérman - ogé nalika nyerang ti tukang.

Gambar

Numutkeun ka pilot anu ngalaman, pamotretan anu paling merenah sareng efektif tina pesawat Il-2 tina mariem VYa-23 di tank Jerman, dina hal orientasi, maneuvering, waktos anu dianggo dina kursus tempur, akurasi némbak, sareng anu sanésna, némbak ti sudut 25-30 ° dina jangkungna lebet kana perencanaan 500-700 m sareng laju éntri 240-220 km / jam (jangkungna kaluar - 200-150 m). Laju ngaluncurkeun hiji-hiji IL-2 dina sudut ieu ningkat teu pati - ngan ukur 9-11 m / s, anu ngamungkinkeun maneuver pikeun tujuan sapanjang pandangan sareng jalur. Waktu serangan total target (ngaleungitkeun slip samping nalika ngancik kana target, ngarahkeun sareng némbak tina mariem) dina hal ieu cekap cekap sareng dibasajankeun 6 dugi 9 detik, anu ngamungkinkeun pilot ngadamel dua atanapi tilu paningalian paningal dumasar kana kanyataan yén Ngageser pesawat serangan nalika ngahurungkeun target kedah langkung sakitar 1,5-2 detik, ngarahkeun sareng menerkeun tujuan antara ledakan ogé butuh 1,5-2 detik, sareng panjang ledakan henteu langkung ti 1 detik (némbakan tina mariem VYa langkung seueur ti 1-2 detik nyababkeun palanggaran signifikan tina tujuan sareng kanaékan anu jelas dina dispersi cangkang, nyaéta turunna akurasi némbakan). Kisaran awal tujuan dina bak nyaéta 600-800 m, sareng jarak minimum pembakaran seuneu sakitar 300-400 m.

Dina hal ieu, dimungkinkeun pikeun ngahontal sababaraha cangkang pencét tank. Kedah diémutan yén henteu sadaya cangkang dina amunisi anu nembus baju waja. Sareng sudut pendak sareng armor tank sering teu optimal pikeun penetrasi.

Akurasi némbakan rokét RS-82 sareng RS-132 kalebet kana panangan senjata Il-2 dimungkinkeun pikeun sacara efektif ngalibetkeun target daérah, tapi éta jelas henteu cekap pikeun merangan bak.

Tembak lapangan kalayan rokét standar RS-82 sareng PC-132, dilaksanakeun di Angkatan Udara AV NIP KA, ogé pangalaman panggunaan tempur Il-2 di payun, nunjukkeun épéktipitas rendah tina senjata jenis ieu nalika bertindak dina targét leutik kusabab dispersi cangkang anu luhur sareng, ku sabab kitu, kamungkinan low tina pencét target.

Persentase rata-rata hits RS-82 dina tank tina titik tujuan nalika némbak tina jarak 400-500 m, ditingalikeun dina bahan laporan, nyaéta 1,1%, sareng dina kolom tank - 3,7%, sedengkeun ngan ukur 7 tina 186 cangkang anu dipecat anu ditampi. hits langsung. Jangkungna pendekatan kana target nyaéta 100 m sareng 400 m, sudut luncur masing-masing 5-10 ° sareng 30 ", kisaran tujuan nyaéta 800 m. Poto ditémbak kalayan cangkang tunggal sareng salvo 2, 4 sareng 8 cangkang.

Gambar

Proyék rokét RS-82

Nalika némbakan, tétéla yén RS-82 tiasa ngéléhkeun tank lampu Jérman tina tipe Pz.II Ausf F, Pz. 38 (t) Ausf C, ogé kendaraan waja Sd Kfz 250 hungkul ku pencét langsung.

Gambar

Putus di RS-82 di caketna bak (0,5-1 m) henteu nyababkeun karusakan. Penyimpangan probabilitas pangleutikna dicandak dina salvo 4 RS dina sudut luncuran 30 derajat.

Gambar

RS-82 handapeun jangjang IL-2

Hasil némbak PC-132 langkung parah. Kaayaan serangan sami sareng nalika némbak RS-82, tapi kisaran peluncuran 500-600 m. Penyimpangan sirkular anu kamungkinan dina kisaran PC-132 di sudut luncur IL-2 25-30 derajat sakitar 1,5 kali langkung luhur.banding pikeun RS-82, sareng sudut luncur 5-10 derajat - ampir sami.

Pikeun ngéléhkeun tank Jerman anu ringan sareng sedeng ku proyektil PC-132, ngan ukur pencét langsung anu diperyogikeun, nalika nalika cangkang ngabeledug caket tank, tank, angger, henteu nampi karusakan anu signifikan. Tapi, hésé pisan pikeun ngahontal pencét langsung - tina nembak 134 RS-132 dina kaayaan lapangan ku pilot ku tingkat latihan anu bénten-bénten, teu aya hit anu nampi kana bak.

Rokét penerbangan sareng hulu ledas anu nusuk waja - RBS-82 sareng RBS-132 - didamel khusus pikeun merangan bak.Anu, nalika pencét sapanjang normal, tindik 50-mm sareng 75-mm waja masing-masing. Cangkang ieu diciptakeun dumasar kana RS-82 sareng RS-132. Salaku tambahan kana hulu ledeng anu énggal, proyektil ngagaduhan mesin anu langkung kuat, berkat ieu, laju hiber RS ​​sareng kamungkinan pencét target naék. Sakumaha anu ditingalikeun ku tés lapangan. RBS nembus baju tameng teras ngabeledug, nyababkeun karusakan parah dina jero bak. RS-tindikan armor parantos hasil dianggo dina perang di Agustus 1941. Nanging, produksi masalna ngan ukur dimimitian dina paruh kadua perang. Sanaos ningkatna akurasi sareng indikator penetrasi baju waja, rokét henteu kantos janten sarana épéktip pikeun merjuangkeun tank. Penetrasi armor gumantung pisan kana sudutna sapatemon sareng baju waja, sareng kamungkinan pencét tetep henteu cekap.

Dina gudang senjata Il-2, babarengan sareng rudal RBS-132, anu ngagaduhan hulu ledeng anu nusuk waja, rudal ROFS-132 pageuh dipasihan ku waktos ieu salaku sarana merangan kandaraan waja Jerman sareng akurasi ningkat dibandingkeun sareng RBS-132 atanapi PC-132 némbak. Hulu ledak tina projectile ROFS-132 mastikeun ngaliwatan penetrasi (ku pencét langsung) tina armor tina tanghi Jerman sedeng.

Gambar

ROFS-132 handapeun jangjang IL-2

Nalika ROFS-132 ngabeledug caket tank dina jarak 1 m ti éta dina sudut élévasi 30, énergi kinétik tina potongan-potongan éta cekap nembus armor tank Jérman dugi ka 15 mm kandel. Dina sudut élévasi 60, beulahan ROFS-132 dina jarak dugi ka 2 méter tina bak ngajamin penetrasi fragmen armor tank kalayan kandelna 30 mm.

Gambar

Upami ROFS-132 langsung pencét sisi, contona, Pz. IV (atanapi kana sisi penghancur tank Jgd Pz IV / 70), baju tameng 30-mm nembus, sareng alat-alat sareng awak di jero bak, sakumaha aturanana, ditumpurkeun. ROFS-132 pencét Pz. IV nyababkeun karuksakan bak.

Hanjakalna, sanaos kanaékan akurasi némbakan ROFS-132, épéktipitasna nalika nembak tank sareng kendaraan lapis waja anu sanés dina formasi perang anu sumebar, anu urang Jerman dimana-mana parantos kaliwat ku waktos ieu, masih henteu pikaresepeun. ROFS-132 masihan hasil anu pangsaéna nalika némbak target daérah ageung - kolom motor, karéta, gudang, aki-aki lapangan sareng artileri anti-pesawat, jst.

Dina raraga ningkatkeun kamampuan anti tank, sakaligus kalayan diluncurkeunana IL-2 kana produksi massal, padamelan dimimitian dina nyiapkeun pesawat serangan kalayan mariem hawa ShFK-37 37-mm.

Gambar

Saatos lulus ujian nagara dina Oktober 1941, dina satengah kadua 1942, séri alit tina 10 lembar, varian Il-2 angkatan mariem 37-mm ShFK-37 dileupaskeun.

Meriam pesawat 37-mm ShFK-37 dikembangkeun dina kalungguhan B.G. Shpitalny. Beurat péstol dipasang dina pesawat Il-2 nyaéta 302,5 kg. Tingkat seuneu tina ShFK-37, numutkeun tés lapangan, rata-rata 169 puteran per menit kalayan kecepatan awal proyekil sakitar 894 m / s. Amunisi gun kalebet armor-piercing incendiary-tracer (BZT-37) sareng fragméntasi-incendiary-tracer (OZT-37) cangkang.

Proyékt BZT-37 nyayogikeun penetrasi baju tameng Jérman 30 mm kandel dina sudut 45 derajat. ka normal tina jarak anu henteu langkung ti 500 m Kandelna waja 15-16 mm sareng kirang, proyektil ditusuk dina sudut rapat henteu langkung ti 60 derajat. dina jarak anu sami. Armor 50 mm kandel (bagian payun tina awak sareng turret tank Jerman sedeng) ditembus ku proyektil BZT-37 ti kajauhan henteu langkung ti 200 m dina sudut rapat henteu langkung ti 5 derajat.

Dina waktos anu sasarengan, 51,5% tina hit tina cangkang mariem SHFK-37 dina bak sedeng sareng 70% hits dina bak lampu ngajantenkeun aranjeunna kaluar tina aksi.

Nganiaya cangkang 37-mm dina rol, roda sareng bagian sanésna tina tank tina tank ngahasilkeun karusakan anu signifikan, sakumaha aturanana, ngaganggu tank.

Dina laporan tés lapangan tina mariem ShFK-37 dina pesawat Il-2, khusus dicatet yén awak hiber kedahna terlatih dina ngalaksanakeun seuneu anu ditujukeun dina ledakan pondok (2-3 cangkang dina antrian) ngalawan target alit sapertos tank anu misah, mobil, sareng sajabana …Nyaéta, pikeun hasil anu suksés pikeun IL-2 kalayan mariem ShFK-37, pilot serangan kedah ngagaduhan latihan némbak sareng hiber anu hadé.

Diménsi anu ageung ageung tina mariem ShFK-37 sareng tuangeun toko (kapasitas majalah 40 puteran) ditangtoskeun nempatkeunana dina paméran handapeun sayap pesawat Il-2. Kusabab dipasangna majalah ageung dina mariem, éta kedah diturunkeun pisan hubunganana sareng pesawat konstruksi jangjang (sumbu pesawat), anu henteu ngan ukur nyusahkeun desain ngalebetkeun mariem kana jangjang (bedil dipasang dina shock nyerep sareng ngalih sareng majalah nalika némbak), tapi ogé diperyogikeun pikeun dilakukeun pikeun fairness na anu ageung ku cross-section ageung.

Tés garis payun nunjukkeun yén kinerja hiber Il-2 kalayan mariem hawa ShFK-37 haliber ageung, dibandingkeun sareng séri Il-2 kalayan meriam ShVAK atanapi VYa, sacara signifikan turun. Pesawatna parantos langkung iners sareng sesah pikeun ngapung, khususna dina giliranana sareng lowongan di luhurna handap. Manuver manpaat dina kagancangan. Pilots humandeuar ngeunaan beban penting dina kemudi nalika ngalakukeun manuver.

Tujuan némbakan tina mariem ShFK-37 dina Il-2 kalolobaanana sesah kusabab kuatna meriam mariem nalika némbakan sareng kurangna sinkronisasi dina operasiana. Kusabab jarakna bedil ageung relatif ka tengah massa pesawat, ogé kusabab teu cukup kaku gunungna gun gunung, éta nyababkeun yén pesawat serangan ngalaman guncangan anu kuat, "pecks" sareng ditepak tina garis tujuan nalika némbakan, sareng ieu, dina gilirannana, nyandak kana stabilitas bujur anu teu cekap "Ila", nyababkeun dispersi signifikan cangkang sareng turunna seukeut (sakitar 4 kali) dina akurasi seuneu.

Némbak tina hiji mariem teu mungkin pisan. Pesawat serangan langsung ngalieuk ka arah mariem nembak sahingga teu mungkin pikeun ngenalkeun amandemen tujuanana. Dina hal ieu, pencét target tiasa janten proyektil munggaran.

Salila période uji coba, bedil ShFK-37 tiasa dianggo henteu dipercaya - perséntase rata-rata shotgun amunisi unggal kagagalan ngan ukur 54%. Nyaéta, ampir unggal sortir kadua dina misi tempur IL-2 kalayan mariem ShFK-37 dibarengan ku gagalna sahenteuna salah sahiji bedil. Beban bom maksimum pesawat serangan turun sareng ngan ukur 200 kg. Sadaya ieu sacara signifikan ngirangan nilai tempur pesawat serangan énggal. Hasilna, pamasangan mariem ShFK-37 dina pesawat Il-2 henteu mendakan dukungan ti kaseueuran pilot tempur.

Sanaos gagal sareng mariem hawa ShFK-37, damel dina nguatkeun persenjataan Il-2 diteruskeun. Mimiti, ieu kusabab kanyataan yén di cinyusu 1943, hiji-hijina target baju waja Wehrmacht anu mana Ilys masih tiasa hasil bajoang nganggo senjata meriam ngan ukur kendaraan lapis waja, operator personalia lapis baja, ogé gun nyalira (sapertos "Wespe", jst.) sareng sajabana) sareng anti-tank bedil nyalira (sapertos "Marder II" sareng "Marder III"), didamel dumasar kana tank ringan. Dina waktos ieu, ampir teu aya tank lampu di Panzerwaffe di Front Wétan. Aranjeunna digentoskeun ku tank sedeng sareng beurat anu langkung kuat.

"Silt" ngalawan bak

Il-2 bersenjata NS-37

Dina hubungan ieu, pikeun ningkatkeun sipat anti-tank tina pesawat panyerang Angkatan Darat Beureum, ku Peraturan GKO Nomer 3144 8 April 1943, pabrik pesawat No. 30 wajib ngahasilkeun dua-tempat Il-2 AM- Pesawat serangan 38f sareng dua mariem 37 37 11 P-37 (NS-37) OKB-16 kalayan beban amunisi 50 puteran per mariem, tanpa rokét, kalayan beban bom 100 kg dina vérsi normal sareng 200 kg dina overload vérsi.

Sabuk tuangeun bedil NS-37 dimungkinkeun pikeun nempatkeunana langsung di permukaan handap jangjangna nganggo gunung anu saderhana saderhana sareng gancang-pelepasan. Meriam ditutup ku fairings relatif leutik, nu masing-masing diwangun ku dua flaps gampang muka. Amunisi pikeun unggal mariem disimpen langsung dina kompartemen jangjang. Beurat hiji mariem NS-37 kalayan amunisi nyaéta 256 kg.

Amunisi pikeun mariem NS-37 diwangun ku kartrid sareng baju piercing incendiary-tracer (BZT-37) sareng cangkang fragmentasi-incendiary-tracer (OZT-37). Cangkang nusuk waja ditujukeun pikeun ngancurkeun target waja dumasar taneuh, sareng cangkang fragméntasi dimaksudkeun pikeun ngancurkeun target hawa. Salaku tambahan, hiji proyektil sub-haliber dikembangkeun pikeun gun anyar. Dibandingkeun sareng ShFK-37, mariem hawa NS-37 tétéla langkung dipercaya sareng gancang-seuneu

Tanggal 20 Juli 1943, uji coba militér Il-2 kalayan dua mariem hawa NS-37 37-mm dimimitian, anu terasna dugi ka 16 Désémber. Total, 96 pesawat serangan Il-2 sareng NS-37 kalibet dina percobaan militér.

Kagorengan ciri aérobik tina pesawat serangan énggal, sapertos IL-2 sareng mariem ShFK-37, dikaitkeun sareng massa ageung sumebar di panjuru jangjang sareng ayana paméran mariem, anu nganyenyeri aerodinamika pesawat. Il-2 kalayan NS-37 henteu ngagaduhan stabilitas bujur dina sababaraha jajaran CGs, anu sacara signifikan ngirangan akurasi némbakan dina hawa. Anu terakhir ieu parah ku recoil kuat pakarang nalika némbak ti aranjeunna.

Gambar

Tés parantos nunjukkeun yén némbakan tina pesawat Il-2 tina mariem NS-37 kedahna ngan ukur dipecat dina semburan pondok henteu langkung ti dua atanapi tilu nembak panjang, kumargi nalika nembak sakaligus ti dua mariem, kusabab operasi pesawat anu teu sinkron, pesawat ngalaman pecks anu penting sareng digugurkeun tina garis tujuan. Koreksi tujuan pikeun hal ieu dina dasarna mustahil. Nalika némbak tina hiji mariem, pencét target tiasa waé kalayan nembak anu munggaran, kusabab pesawat serangan ngalieuk ka arah bedil sareng koreksi anu dituju janten teu mungkin. Kalahna target titik - tank, kendaraan waja, mobil, jst. kalayan operasi normal tina mariem éta lumayan kahontal.

Dina waktos anu sasarengan, hits dina tank nampi ukur dina 43% sorties, sareng jumlah anu pencét kana amunisi anu dihasilkeun nyaéta 2,98%.

Gambar

Amunisi pikeun pakarang leutik sareng senjata mariem tina sababaraha modifikasi tina Il-2

Numutkeun ka pendapat umum, personil hiber ngalayang IL-2 ti NS-37, pesawat serangan, nalika nyerang target alit, henteu ngagaduhan kaunggulan dibanding IL-2 kalayan gun kaliber anu langkung alit (ShVAK atanapi VYa) ku bom normal beban 400 kg.

Numutkeun kana hasil tés militér, Il-2 angkatan meriam NS-37 henteu diluncurkeun kana séri.

Hanjakalna, usul S.V Ilyushin pikeun nyiptakeun senapan mesin pesawat pikeun bedil anti-tank 14,5 mm, anu ngagaduhan sipat tindik baju waja anu hadé, henteu dilaksanakeun dumasar kana mariem hawa VYa. Ieu sacara signifikan tiasa ningkatkeun kamampuan pikeun merangan kendaraan lapis waja musuh. Didamel di USSR dina akhir taun 30an, kartrid 14, 5x114-mm hasil dianggo salami perang dina senjata anti tank tina PTRD sareng PTRS. Pelor BS-41 kalayan inti keramik logam dipecat tina senjata ieu nembus baju waja sapanjang normal: dina 300 m - 35 mm, dina 100 m - 40 mm.

Gambar

Karuksakan tank tina tanki mariem pesawat, diémbarkeun sacara luas dina pilem sareng mémoir, dina kaseueuran kasus nuduhkeun carita moro. Éta henteu mungkin nembus armor nangtung tina tank sedeng atanapi beurat nganggo meriam pesawat 20mm - 37mm. Kami ngan ukur tiasa nyarioskeun baju waja hateup tank, anu sababaraha kali langkung ipis tibatan anu nangtung na 15-20 mm kanggo bak sedeng sareng 30-40 mm kanggo tank beurat. Pakarang kapal terbang nganggo cangkang taméng anu nganggo kaliber boh kaliber. Dina kadua kasus, éta henteu ngandung bahan peledak, tapi ngan ukur sakedik sababaraha gram bahan pembakaran. Dina hal ieu, proyektil kedah pencét jejeg kana baju waja. Jelas yén dina kaayaan tempur, cangkangna pencét kana hateup tank dina sudut anu langkung alit, anu sacara nyata ngirangan penetrasi baju besi atanapi bahkan ditumpukkeun. Pikeun ieu éta kedah ditambihkeun yén henteu unggal cangkang anu nusuk baju tameng tina tank teu tiasa dilakukeun.

Tina persenjataan bom, nalika beroperasi ngalawan bak, hasil anu pangsaéna ditempokeun ku bom ngabeledug 100 kg, fragmen anu nyusut waja dugi ka 30 mm, nalika meledak 1-3 m tina bak. Salaku tambahan, gelombang ledakan ngancurkeun kelim dilas sareng sendi rivet.

Gambar

Bom fragméntasi tinggi 50 kg sareng bom 25 kg mastikeun penetrasi baju kandel 15-20 mm nalika ngabeledug di caket tank.

Gambar

Perhatoskeun yén akurasi bom tina Il-2 henteu luhur. Pesawat serangan henteu diluyukeun sareng beuleum lungkawing sareng henteu ngagaduhan pandangan bom khusus. Panempoan PBP-16, dipasang dina pesawat serangan di 1941, tétéla praktis henteu kapake ku prakték serangan tingkat handap anu umum ditarima - targetna lumpat kaluar sareng teu katingali ku pilot pikeun ngagunakeun alat anu rada rumit ieu. Maka, di unit payun PBP-16, sakumaha aturan, dipiceun sareng dugi ka pertengahan taun 1942 aranjeunna ditujukeun "ku panon" - némbak bedil mesin nembak target sareng muterkeun pesawat gumantung kana tempat anu ngagoler (sareng lungsur bom numutkeun waktos reureuh). hiber horizontal ti jangkungna langkung ti 50 m dina usum gugur 1941, aranjeunna mimiti nganggo tanda paningal anu dilarapkeun kana kaca depan kanopi kokpit sareng tiung pesawat, tapi aranjeunna henteu merenah dianggo, sareng anu paling penting, henteu nyayogikeun akurasi bom anu diperyogikeun.

Azh-2 ampul kalayan cairan nyalira KS cairan tétéla lumayan épéktip.

Dina kasét bom leutik Il-2 ngandung 216 ampul, sedengkeun kamungkinan éléh anu ditarima sacara lengkep ditampi.

Nalika éta naék kana bak, ampul ditumpes, cairan KS hurung, upami éta ngalir kana bak, maka mustahil pikeun mareumanana. Nanging, pilot ampul KS henteu resep, sabab panggunaanana aya hubunganana sareng résiko anu tinggi. Pelor nyasar atanapi corétan ngancam bakal ngajantenkeun pesawat janten obor ngalayang.

Pakarang anti tank tank paling épéktip pikeun pesawat serangan Soviét nyaéta bom anti tank khusus PTAB-2, 5-1, 5 tina aksi kumulatif anu dikembangkeun di TsKB-22 dina kapamimpinan I.A. Larionov.

Gambar

Tindakan bom anyar sapertos kieu. Nalika éta pencét armor tank, sekering dipicu, anu ngalangkungan bom detilator tetril, nyababkeun ledakan muatanana ngabeledug. Dina waktos ngabebaskeun muatanana, kusabab ayana corong kumulatif sareng kerucut logam di dinya, didamel jet kumulatif, anu, sapertos anu dipidangkeun ku uji coba lapangan, baju tameng ditusuk dugi ka 60 mm kandel dina sudut rapat 30 ° kalayan tindakan ngaruksak salajengna di tukangeun baju waja: éléh awak tank, inisiasi peledakan amunisi, ogé ignition suluh atanapi uap na.

Jangkungna minimum, mastikeun alignment tina bom sateuacan nohonan permukaan baju tameng tina tank jeung reliabilitas tindakanana, nyaéta 70 m.

Muatan bom tina pesawat Il-2 kalebet dugi ka 192 PTAB-2, 5-1, 5 bom hawa dina 4 gugusan bom alit (masing-masing 48 buah) atanapi dugi ka 220 buah kalayan panempatan massalna rasional di 4 kompartemen bom.

Nalika PTAB turun tina jangkungna 200 m tina hiber tingkat kalayan kecepatan penerbangan 340-360 km / jam, hiji bom murag kana daérah anu sami sareng rata-rata 15 sq. M, anu mastikeun ampir dijamin éléh naon waé tank Wehrmacht anu aya di zona ieu.

Panerapan PTAB pikeun sababaraha waktos dijaga rahasia, panggunaanna tanpa ijin paréntah luhur dilarang. Ieu dimungkinkeun pikeun ngagunakeun pangaruh kejutan sareng sacara efektif nganggo senjata anyar dina perang Kursk.

Gambar

Dina dinten anu pangpayunna perang di Kursk Bulge, 5 Juli 1943, Angkatan Udara Angkatan Darat Beureum mimiti nganggo bom udara anti-tank kumulatif PTAB-2, 5-1, 5. Pilot Penjaga ka-2 sareng Udara Serangan kaping 299 Divisi mangrupikeun anu munggaran pikeun nguji bom hawa anyar. -Th VA, akting ngalawan tank Jerman di daérah Seni. Maloarkhangelsk-Yasnaya Polyana. Di dieu tank musuh sareng tentara leumpang bermotor dilakukeun dugi ka 10 serangan siang sadinten.

Pamakéan masif PTAB ngagaduhan pangaruh anu kaget tina kejutan taktis sareng ngagaduhan pangaruh moral anu kuat ka musuh. Nanging kapal tanker Jérman, sapertos anu Soviét, dina taun katilu perang parantos biasa kana épéktasi serangan bom anu kawilang rendah.Dina tahap awal perang, urang Jérman henteu nganggo formasi pawai sareng pre-battle sadayana, nyaéta dina jalur gerakan salaku bagian tina kolom, di tempat-tempat konsentrasi sareng posisi-posisi anu mimiti, anu aranjeunna dihukum parah - jalur hiber tina PTAB ngahalangan 2-3 bak, anu jarakna ti anu sanésna 60-75 m, akibatna anu terakhir ngalaman karugian anu signifikan, bahkan ku henteuna panggunaan IL- anu masif 2. Hiji IL-2 tina jangkungna 75-100 méter tiasa ngaliput daérah 15x75 méter, ngancurkeun sadaya alat musuh di dinya.

Rata-rata, dina waktos perang, karugian tank anu teu tiasa dipulihkeun tina tindakan penerbangan henteu ngaleuwihan 5%, saatos panggunaan PTAB, dina séktor-sektor tertentu di payun, angka ieu ngaleuwihan 20%.

Saatos pulih tina kejutanana, kapal tanker Jérman geuwat ngalih sacara éksklusif pikeun pawai paburencay sareng pre-battle. Alami, ieu pisan nyusahkeun kendali unit tanki sareng subunit, nambihan waktos kanggo dikaluarkeunana, konsentrasi sareng pangaturan deui, sareng interaksi rumit diantara aranjeunna. Di tempat parkir, kapal tanker Jérman mimiti nempatkeun kendaraanna handapeun tangkal, héd bolong lampu sareng masang jaring logam ringan dina hateup menara sareng awak.

Épéktipitas panarajangan Il-2 kalayan panggunaan PTAB turun sakitar 4-4,5 kali, sésana, rata-rata 2-3 kali langkung luhur dibanding nganggo bom fragméntasi tinggi-ngabeledug sareng explosive tinggi.

Dina hubungan ieu, dua varian muatan bom tina pesawat serangan Il-2 nalika aksi anu terakhir ngalawan tank musuh ngagaduhan akar dina unit tempur Angkatan Udara Spacecraft. Nalika pukulan dilarapkeun ka kelompok tank ageung, Ilys sapinuhna dilengkepan PTAB, sareng nalika serangan bak langsung ngadukung tentara leumpang di medan perang (nyaéta, dina formasi perang anu kasebar), beban amunisi gabungan dianggo, ku beurat diwangun tina 50% PTAB sareng 50% FAB -50 atanapi FAB-100.

Dina kasus-kasus éta nalika tank Jerman pekat dina massa anu kawilang padet di daérah alit, unggal pilot nyandak tujuan pikeun tank sedeng. Tujuan dilaksanakeun sapanjang titik sisi dina waktos lebet teuleum, sareng giliran 25-30 °. PTAB murag di jalan kaluar tina beuleum tina jangkungna 200-400 m dina dua kasét, kalayan itungan tumpang tindihna sadaya grup bak. Dina panutup awan anu handap, pengeboman dilakukeun tina jangkungna 100-150 m tina hiber tingkat kalayan laju ningkat.

Nalika bak-bak dibubarkeun di daérah anu ageung, pilot serangan ngarahkeun tanghi masing-masing. Dina waktos anu sasarengan, jangkungna PTAB-2, 5-1, 5 teundeun kaluar tina beuleum sakedik kirang - 150-200 m, sareng ngan hiji kartrid anu dikonsumsi dina hiji pass.

Pangalaman tempur nunjukkeun yén kaleungitan bak, rata-rata 15% tina jumlah totalna anu diserang ku pesawat serangan, kahontal dina kasus-kasus éta nalika unggal 10-20 tanghi detasemen kakuatan sakitar 3-5 grup Il-2 nyaéta dialokasikeun (6 kandaraan dina unggal grup), anu nindak sacara berurutan hiji-hiji atanapi duaan dina hiji waktos.

Dina akhir taun 1944, pesawat serangan Il-10 kalayan mesin AM-42, anu ngagaduhan data hiber langkung saé tibatan Il-2, diluncurkeun kana produksi massal.

Gambar

Tapi dina hal kompleks persenjataan, Il-10 henteu ngagaduhan kaunggulan tibatan Il-2. Éta kirang awét, kaserang seueur "panyakit budak leutik", sareng henteu ngagaduhan pangaruh kana jalan mumusuhan.

Diantara profesi militér Perang Patriotik Ageung, profesi pilot serangan mangrupikeun salah sahiji anu paling hese sareng bahaya.

Gambar

Pesawat serangan kedah damel dina kaayaan anu paling hese - dilangkungan medan perang, dina ketinggian anu handap, dimana pesawatna rentan pisan. Éta dina perang ngalawan pesawat serangan Soviét yén seueur bedil artileri anti-pesawat haliber leutik utamina diarahkeun, pikeun para pejuang Ily Jérman aranjeunna ogé target prioritas. Kumaha bahaya profési ieu tiasa ditilik ku sahenteuna kanyataan ieu - dina awal perang, gelar Pahlawan Uni Soviét dilélérkeun ngan ukur 25-30 jenis tempur pikeun serangan darat. Teras, saatos 1943, jumlah sorties naék janten 80 hiber.Sakumaha aturan, dina rézim penerbangan panarajangan, anu mimiti bajoang di 1941, dina akhir perang henteu saurang Samaun tetep - komposisi na lengkep dirobah. Tanpa diragukeun, éta dina taktak pilot pesawat Il-2 Soviét anu kawéntar yén beban anu paling beurat diantara tukang ngaping séjén murag.

Populér ku topik