Ahli militér Rusia: T-90 langkung kuat tibatan Leopard 2A6

Ahli militér Rusia: T-90 langkung kuat tibatan Leopard 2A6
Ahli militér Rusia: T-90 langkung kuat tibatan Leopard 2A6
Anonim

Tanggal 15 Maret, Panglima Angkatan Darat Rusia, Kolonél Jénderal Alexander Postnikov, nyerang kompleks industri-militér ku kritik, khususna, ngritik tank perang utama Rusia T-90.

Sareng ieu mangrupikeun "réspon" sanésna ka Panglima Angkatan Darat - para ahli ngatur sababaraha "tanding" antara dua bak: Rusia T-90 sareng Macan Leopard 2A6 Jerman. Modél matématika perang ngarah kana kacindekan anu béda, béda sareng pendapat Postnikov, para ahli nyandak kacindekan yén dina perang anu nyata Leopard bahkan moal gaduh waktos kanggo ngadeukeutan T-90 dina jarak anu ditembak.

Ahli militér Rusia: T-90 langkung kuat tibatan Leopard 2A6

Numutkeun ka Yuri Kovalenko, anu ngajabat salaku wakil kepala Direktorat Armored Utama Kementerian RF Pertahanan di 2004-2007, dina wawancara sareng RIA Novosti: "Kanggo tank, anu utami nyaéta senjata api sareng perlindungan. Kakuatan sareng rentang - kami ngaleungitkeun. Dina hal baju waja kami ogé ngaleuwihan."

Deui di 2005, Amérika "Abrams" sareng Jerman "Leopard" mangrupikeun saingan T-90 dina uji coba lapangan di Saudi Arabia. "Dina suhu luhur dina kaayaan anu berdebu pisan, T-90 sanggup nahan" lumpat "ieu kalayan martabat. Éta nunjukkeun dirina sorangan dina kamampuan lintas nagara sareng dina némbak," nyatet Kovalenko.

T-90 ogé langkung kuat dina hal senjata, éta ngagaduhan sistem senjata anu dipandu anu ngamungkinkeun pencét target dina jarak dugi ka 5 kilométer. Pikeun makéna anu akurat, Jérman "Leopard" kedah ngadeukeutan musuh kalayan 2,5 kilométer. Diménsi tanghi ogé bénten. "Leopard" langkung ageung, anu hartosna langkung gampil lebetna. Salaku tambahan, Leopard kirang lincah, saur para ahli.

Pernyataan sapertos anu dilakukeun ku Postnikov henteu kénging pikeun jalma anu nyekel jabatan sapertos Postnikov. Ku ieu, anjeunna ngirangan hormat pikeun senjata Rusia di dunya. Sanaos kalemahan senjata Rusia (anu tiasa gampang dileungitkeun), éta dipercaya sareng moal gagal dina perang.

Populér ku topik