Sajak ngeunaan Maxim. Dipikir deui. Bagéan 9. Mesin mesin Gardner, Nordenfeld sareng Bahadur Rahn

Sajak ngeunaan Maxim. Dipikir deui. Bagéan 9. Mesin mesin Gardner, Nordenfeld sareng Bahadur Rahn
Sajak ngeunaan Maxim. Dipikir deui. Bagéan 9. Mesin mesin Gardner, Nordenfeld sareng Bahadur Rahn
Anonim
Sajak ngeunaan Maxim. Dipikir deui. Bagéan 9. Mesin mesin Gardner, Nordenfeld sareng Bahadur Rahn

Mitrailleus lima laras Gardner dina gerbong roda.

Janten William Gardner ngusulkeun desain mitrailleus sapertos kitu, anu dina waktos éta ngagaduhan tingkat seuneu anu langkung luhur tibatan sadaya modél anu sanés, tapi dina waktos anu sami éta saderhana pisan sareng dibédakeun ku reliabilitas anu luhur. Salaku tambahan, éta ogé maju téhnologis, sareng dilayanan ku awak awak anu ngan dua urang!

Gambar

Ganda laras mitrailleuse Gardner.

Gambar

Anjeunna aya di Museum Royal Royal Arsenal.

Gambar

Témbong tukang.

Gardner nampi patén pikeun "senapan mesin" na di 1874. Sampel ieu ngagaduhan dua tong, némbak dina gilirannana. Drivena mékanis, tina rotasi gagang anu aya di sisi katuhu kotak, dimana gerbang tipe shuttle aya. Sajumlah sumber ngalaporkeun yén kadua bagian ditempatkeun dina selokan, anu cai na dituang. Janten éta ogé conto anu munggaran pikeun senjata api-tong laras ku cai. Sumawona, tingkat seuneu pikeun Gardner's mitraille lumayan lumayan - 250 puteran per menit. Kauntungannana sistem nyaéta yén éta tiasa dipasang dina sababaraha gerbong, boh darat boh kapal, anu ngajantenkeun senjata universal. Kakurangan anu paling ageung nyaéta pajeulitna nargétkeun. Nyaéta, salah sahiji anu némbak kedah ngarahkeunana, sareng anu sanésna pulas gagangna. Sacara téoritis, hiji jalma tiasa ngalakukeun ieu, tapi teras akurasi seuneu tétéla henteu luhur pisan.

Gambar

William Gardner kalayan pamanggihanna.

Paranti mitralese praktis sami sareng mitraillese Palmcrantz, mung ayeuna lahir tiheula. Aya dua kuncén dina kotak, anu silih gentosan dibuka sareng ditutup. Dina waktos anu sami, aranjeunna, sapertos pesawat angkut, ngalih sacara ketat dina garis anu lempeng. Sacara umum, tingkat seuneu "senapan mesin" sapertos kitu gumantung ngan kana kagiliran rotasi gagang sareng ogé latihan awak - anu kedah dimuat deui gancang pisan. Sacara téoritis, anjeunna tiasa masihan 800 puteran per menit, tapi teras na tong langsung panas teuing, sareng cai dina casing bakal ngagolak.

Gambar

Diagram alat mitra Gardese Gardner.

Gambar

Diagram mékanisme dina aksi babarengan sareng batangna.

Kusabab di Amérika Serikat dina waktos éta mitrailleus Gatling parantos aya dina palayanan, desainerna berhasil ngajual ngan ukur sababaraha ratus "senapan mesin" na, sareng ieu henteu ngasilkeun kauntungan anu ageung. Anjeunna mutuskeun milari nasibna di Inggris, dimana anjeunna ngalih, sareng dimana anjeunna teraskeun ningkatkeun panemuanna. Sareng Inggris mutuskeun pikeun ngagunakeun pamekaran na, maka anjeunna, sacara umum, ngahontal kasuksésan. Tapi sering kajantenan yén, nalika ngagaduhan anu sampurna, panulis ciptaan ieu moal tiasa aya naon-naon deui. Sabalikna, anjeunna ningkatkeun panemuanna dina aspek kuantitatif, tapi anjeunna gagal ngalih ka tingkat kualitatif anu énggal. Janten, salaku conto, pamekaranana salajengna nyaéta mitrailleuse lima laras, anu masihan 700 puteran per menit nganggo tong didinginkan ku hawa. Nyaéta, laju seuneu "mesin manual" ieu langkung ageung tibatan senapan mesin otomatis "Maxim", tapi kumaha anjeun tiasa némbak upami lapangan panémbakanana ditutupan ku majalah anu gedé pisan sareng beurat ngandung kartrid kanggo lima tong ?!

Gambar

Flywheels masif dina kotak Gardner mitrailleis mastikeun operasi lancar.

Gambar

Perunggu anu dianggo dina pembuatan "senapan mesin" masihan tampilan elegan!

Sareng beurat "mesin" modél 1874, bahkan dina vérsi sareng dua tong, masih ageung ageung: 98, 9 kilogram, kalayan panjang total 1193 mm sareng panjang laras 763 mm. Anjeunna némbakan kartrid kaliber.45, anu ngamungkinkeun anjeunna némbak jarakna dugi ka 1800 méter. Nya, teras aya kamajuan salajengna pikeun sistem sareng produksi massal ku Nordenfeld.

Gambar

"Mesin gun" laras dua kali Gardner dina gerbong roda.

Ku jalan kitu, perusahaan ieu mutuskeun pikeun ngahasilkeun senapan mesin nyalira kana modél senapan mesin Maxim sareng bahkan mendakan jalma anu mendesainana dina 1897, nalika ngenalkeun unsur kabaruan anu diperyogikeun kana alatna. Ieu mangrupikeun kaptén tentara Swédia, Theodor Bergman, sareng anjeunna langkung dikenal salaku panyipta sababaraha péstol otomatis, tapi anjeunna ogé kalibet dina senapan mesin. Sareng ieu naon rarancang anu anjeunna akhirna sumping: sareng gulung tong pondok, anu terakhir mundur sareng ngadorong pamawa sambel masif gandéng kana baud. Sareng anjeunna mundur dugi ka rana sareng bingkai disengage ku mékanisme cam khusus. Dina waktos anu sami, uas percepatan ogé jalan, anu miceun rana persis opat kali langkung gancang tibatan pigura nyalira teras-terasan ngalih. Dina waktos anu sasarengan, kotak kartrid dicabut tina kamar sareng sasari ka katuhu. Dina feeder, dilengkepan sprocket genep nyarios, disayogikeun spring, anu pigura ieu dikomprés teras akumulasi di dalamnya (sareng dina feeder) énergi anu cekap pikeun tuang pita. Teras pamawa sambel maju, tuang kartri kana rohangan sareng pageuh taat kana baud.

Gambar

Gun mesin Bergman-Nordenfeld.

Nyaéta, kaunggulan utama desain ieu nyaéta ningkatna suplai kartrid kana gun mesin ieu, kusabab éta dibédakeun ku ningkat réliabilitas, anu ngan ukur tiasa disatujuan. Tapi inténsitas tanaga gawé anu langkung luhur sareng kompléksitas umumna ningkatkeun harga senapan mesin ieu, janten senapan mesin Bergman tina modél 1897 henteu tahan persaingan kalayan "maksim" tungtungna!

Pikaresepeun yén dina 1897 anu sami di Nepal anu jauh, "bedil mesin" dua laras ogé didamel, sacara struktural mirip sareng mitraillis Gardner, tapi dirakit numutkeun prinsip sadayana anu aya!

Gambar

Mitraleza "Bira".

Di dieu kedah diperhatoskeun, mimiti sagala, yén dina akhir abad ka-19 Nepal mangrupikeun nagara paling miskin sareng paling mundur di dunya (sanaos posisina henteu langkung saé). Aya seueur pisan bengkel semi-karajinan tangan sareng garpu di jerona - cangkul sareng kukri kawéntar didamel di jerona. Tapi teu aya tilas anu séjén! Tapi Inggris sapinuhna sareng lengkepna nyiapkeun tentara leutik Nepal pikeun ngahaturkeun nuhun ka Gurkha - tentara bayaran Nepal anu ngajabat di pasukan kolonial Inggris. Tapi aranjeunna ogé nampik nyayogikeun mitraleses ka Nepal, percanten yén senjata super-modéren sapertos éta dina waktos éta tiasa gampang malikkeun sirah. Nya, urang Nepal henteu kantos gaduh cekap artos kanggo ngagaleuh éta di nagara sanés.

Gambar

Tata ruang modérn "Bira", dikaluarkeun ku salah sahiji firma Amérika anu kalibet dina pembuatan salinan.

Gambar

Kotak "Bira". Toko parantos dipiceun. Panutup gear drive parantos dicabut.

Jaman éta Kolonél (engké Jéndral) Gahendra Shamsher Jang Bahadur Rana (sanés nami pangpanjangna!), Dididik di Inggris, mutuskeun ngagunakeun kesederhanaan desain Gardner pikeun nyiptakeun "modél Nepal" na nyalira. Sareng anjeunna nyiptakeun, sanaos tungtungna anjeunna ngagaduhan produk, sakedik pisan sareng sampel aslina. Mitralese Nepal anu munggaran dibéré nami "Bira" pikeun ngahargaan raja Prithvi Bir Bikram Shah anu harita, sareng aranjeunna nyobian henteu diwatesan ku hiji modél.

Gambar

Boks "Bira" kalayan majalah anu dipasang sareng drive gear.

Mékanika mitraillese Bahadur Rahn sami sareng Gardner, sareng bakal anéh upami ieu sanés masalahna. Teras anjeunna boro bakal ngahasilkeun. Warung na dasarna énggal di dinya.Urang tiasa nyarios yén kolonél Nepal mangrupikeun anu munggaran di dunya anu nganggo majalah disk horisontal dina senjatana, diputer nalika némbak, sareng mirip pisan sareng anu teras dianggo dina senapan mesin Lewis. Sumawona, toko tétéla seueur pisan. Di jerona, 120 puteran aya dina dua jajar, sareng ieu anu nyababkeun kanyataanna kaluar pisan beurat. Kosong beuratna 14 kilogram, sareng dieusian ku kartrid - 20.

Gambar

Dua tong "Bira".

Bohadur Rana henteu nganggo tong didinginkan cai dina Bir. Anjeunna ogé nolak awak parunggu "Gardner", anu mimiti didamel di Éropa, teras kosongna digiling, digiling sareng digosok. Pengrajin Nepal "ngagulung" tina cadar beusi, ngahubungkeun sareng sekrup sareng baut. Hasilna mangrupikeun desain luar anu asli pisan, langsung dina gaya dieselpunk pasca-apokaliptik.

Gambar

Tanda pikeun mitrailleus Nepal mangrupikeun ukiran tangan, janten masing-masing lengkep unik sareng nilai hébat pikeun kolektor militér.

Pagawean "Bira" dimimitian di 1896, sareng réngsé dina 1897. Salami tés, tétéla sanaos mékanisme "homemade", mékanismeu tiasa dianggo lumayan dipercaya, sareng majalahna henteu macét nalika kartrid didahar. Kasuksésan éta ngailhuan masarakat Nepal, sareng aranjeunna nempatkeun produksi "anyar" dina aliran, nyaéta, aranjeunna terus sacara manual ngadamel unggal detil sareng ngarobihna dina tempatna. Kusabab kitu, bagian anu tiasa ditukeurkeun dina masing-masing mitrailleuse ieu henteu aya ku hartos. Bahkan toko-toko sareng anu béda-béda saling sareng ngan ukur tiasa dianggo ku mitrailleza "aranjeunna"!

Gambar

Montigny mitralese dina gudang senjata ti Nanjing.

Nanging, sanaos "produksi" sapertos kitu, aranjeunna berhasil ngadamel 25 mitrailleus, anu dugi ka pertengahan abad ka dua puluh dijaga ibukota nagara Kathmandu sareng istana karajaan. Dina pangperangan, henteu pernah dianggo, ngaheureuykeun musuh Nepal ku penampilan na. Tapi di antara kolektor senjata, "kaajaiban téknologi" ieu kaitung berharga, dina sagala hal, anu terakhir dijual dijual ti pelélang pikeun 50 rébu pon!

Populér ku topik