Pasukan rékayasa sareng angkot 2022, Oktober

Serangan pesawat pikeun pasukan khusus Amérika kalayan jaman Soviét. MC-145B Coyote

Serangan pesawat pikeun pasukan khusus Amérika kalayan jaman Soviét. MC-145B Coyote

MC-145B Coyote, render Dina akhir Juni 2021, Amérika Serikat ngenalkeun pesawat serangan cahaya énggal pikeun Komando Operasi Husus. Pesawat anu ditepikeun mangrupikeun salah sahiji tina lima anu ayeuna nuju diuji salaku bagian tina program Armed Overwatch. Mesin énggal ringan

Program ELRV: Kandaraan Pangintipan Listrik pikeun Angkatan Darat AS

Program ELRV: Kandaraan Pangintipan Listrik pikeun Angkatan Darat AS

Kendaraan Umum Pertahanan LRV / ISV Kandaraan anu Berpengalaman Angkatan Darat AS ngajajah kamungkinan ngenalkeun téknologi anu ngajangjikeun kana daérah anu biasa. Khususna, masalah nyiptakeun kandaraan serbaguna ku pembangkit listrik listrik atanapi hibrida nuju ditalungtik. Ayeuna, tentara parantos ngaidentifikasi perkiraan

BA-22 saniter sareng mobil lapis angkutan

BA-22 saniter sareng mobil lapis angkutan

Tampilan umum tina mobil lapis baja BM-22 Salah sahiji arah pangwangunan Angkatan Darat Beureum dina tilu puluhan nyaéta ningkatna jasa médis, kalebet. nyiptakeun modél anyar pakakas pikeun anjeunna. Dina akhir dékade, ideu kendaraan médis lapis baja (BMM) muncul - mobil lapis baja khusus anu tiasa ngévakuasi

Salju dua tautan sareng kandaraan rawa-GAZ-3344-20 "Aleut": ningkat kamampuan lintas nagara pikeun daérah terpencil

Salju dua tautan sareng kandaraan rawa-GAZ-3344-20 "Aleut": ningkat kamampuan lintas nagara pikeun daérah terpencil

Salah sahiji pasukan Aleut pasukan basisir Armada Kalér, Pébruari 2018 Dina sababaraha taun ka pengker, tentara Rusia parantos merhatoskeun alat-alat khusus anu tiasa dianggo sacara épéktip dina kaayaan sesah Arktik, Siberia atanapi Wétan Jauh. Salah sahiji hasil tina minat ieu

Proyék tutumpakan amfibi ti pabrik KRIZO

Proyék tutumpakan amfibi ti pabrik KRIZO

Amfibi dina dek tank BDK. Masih ti pidéo iklan tina "KRIZO" Pangwangunan kandaraan perencanaan amfibi anu ngajanjikeun parantos dimimitian di nagara urang. Pamekar yakin yén sampel sapertos kitu tiasa mendakan tempatna dina struktur anu béda tina angkatan bersenjata, contona, dina marinir. Dimana

Kaunggulan sareng prospek sistem pertambangan "Pertanian"

Kaunggulan sareng prospek sistem pertambangan "Pertanian"

Peluncur ISDM "Pertanian" di Alun-alun Beureum, 24 Juni 2020 Poto Menteri Pertahanan Féderasi Rusia Komplek ieu parantos dibuktikeun dina parade sareng paméran

Mobil lapis saniter "Linza" sareng prospek na

Mobil lapis saniter "Linza" sareng prospek na

Kandaraan lapis baja "Linza" Pasokan tentara Rusia ngagaduhan seueur pisan ambulan tina sababaraha kelas sareng jinis, kalebet kendaraan lapis baja khusus. Ayeuna, aya léngkah anu diperbarui pikeun ngapdet taman ieu kalayan desain modéren sareng canggih. Janten, kabersihan

Treuk Arktik KamAZ-6355 dina wengi pengujian sareng produksi

Treuk Arktik KamAZ-6355 dina wengi pengujian sareng produksi

Treuk tilu-poros KamAZ-6345KAMAZ PJSC ngumumkeun mimiti caket tina tahapan tés anu anyar pikeun platform roda KamAZ-6355 anu ngajangjikeun. Treuk opat poros parantos diuji di jalur tengah sareng ayeuna kedah nunjukkeun ciri sareng kamampuan na di Arktik. Ku

"Keandalan prototipe rendah": UAZ-469 asup kana séri

"Keandalan prototipe rendah": UAZ-469 asup kana séri

UAZ-471 (1960) - awak bantalan beban, gantung mandiri, mesin bentuk v. Sumber: uazbuka.ru UAZ-471 Dina bagian mimiti matéri ngeunaan sajarah "UAZ" anu kawéntar, éta ngeunaan kalahiran hésé konsép SUV tentara ringan kahareup. Tutuwuhan Mobil Ulyanovsk dina akhir taun 50an henteu

Masalah kabersihan tina tentara Ukraina: "Bogdan-2251"

Masalah kabersihan tina tentara Ukraina: "Bogdan-2251"

Salah sahiji kandaraan Bogdan-2251 anu munggaran di pabrik pabrik, 2017. Poto ku Bogdan Dina 2016, Angkatan Bersenjata Ukraina ngaluncurkeun program pikeun memperbarui armada jasa médisna. Dina waktos éta, mesin masih dianggo salaku ambulan

Komplek CAVM / TSO-TA. Tambang anti tank pikeun struktur jaringan-sentris

Komplek CAVM / TSO-TA. Tambang anti tank pikeun struktur jaringan-sentris

Prinsip ngagunakeun komplek CAVM / TSO-TA Angkatan Darat AS ngaluncurkeun pamekaran tambang anti tank / anti-kandaraan anu ngajanjikeun. Sapertos sababaraha produk anu aya, tambang ieu bakal tiasa nyalira nyerang sareng pencét target puluhan méter tina posisina. Dina waktos anu sasarengan, éta bakal ditambahan ku

Indéks 469: UAZ tina skétsa dugi modél waja

Indéks 469: UAZ tina skétsa dugi modél waja

Sumber: denisovets.ru Naha 469? Dina carita sateuacanna didaptarkeun pikeun SUV lampu domestik anu pangsaéna, éta ngeunaan prototipe anu munggaran sareng tés nagara. Dina bagian ieu matéri, urang bakal nungkulan panémbong mesin anu munggaran, desainna sareng penampilanna parantos aya pakaitna

Airways Pneumatik pikeun Angkatan Darat Rusia: Ngarespon Tantangan Arktik

Airways Pneumatik pikeun Angkatan Darat Rusia: Ngarespon Tantangan Arktik

Pneumatik drive Krechet Z320-91. Henteu di tentara acan. Salah sahiji alesanna nyaéta HYUNDAI D4BH turbodiesel. Sumber: tehnoimpuls.com "Arktik" ti MGTUV Bagian sateuacanna ngeunaan carita ngeunaan mesin dina roda tekanan ultra-rendah nyaéta ngeunaan kamajuan pasca perang di USSR sareng Amérika Serikat. Bagian akhir kadua matéri bakal

Mobil waja ringan Morris Salamander ngagentos motor nganggo senapan mesin

Mobil waja ringan Morris Salamander ngagentos motor nganggo senapan mesin

Salah sahiji ti saeutik poto anu hirup tina mobil waja Morris Salamander. Photo Strangernn.livejournal.com Dina 1940, inspektur Royal Armored Corps, Brigadir Jénderal Vivien V. Pope, ngadamel proposal pikeun ngembangkeun mobil lapis baja anu ngajanjikeun anu tiasa ngagentoskeun anu tos aya

Kandaraan pangintipan Howie Machine Gun Carriers. Korban panyederhanaan

Kandaraan pangintipan Howie Machine Gun Carriers. Korban panyederhanaan

Howie MGC Reconnaissance Vehicle sareng Nu Nyiptakeun Kesederhanaan desain biasana nyayogikeun kaunggulan anu tangtu, tapi kaleuleusanana tiasa ngakibatkeun masalah. Conto anu matak sapertos ieu nyaéta kandaraan pangintipan Howie Machine Gun Carrier anu dirancang ku Amérika. Sanaos saderhana pisan sareng murah

UAZ-469: legenda henteu dilahirkeun

UAZ-469: legenda henteu dilahirkeun

Prototipe mimiti UAZ-460. Sumber: drom.ru Kaluar tina waktos sareng kaluar tina persaingan, UAZ-469 atanapi UAZ atanapi Kozlik moal tiasa disebat mobil anu paling kuno anu dihasilkeun ayeuna. Korma tanpa sarat milik sadulur kolot tina UAZ-450A "Bukhanka", anu hirupna conveyor dimimitian ti taun 1958

Alat-alat dina platform K-4386 "Topan-K" sareng prospek na

Alat-alat dina platform K-4386 "Topan-K" sareng prospek na

K-4386 mobil waja tanpa peralatan tambahan. Poto "Remdizel" Ayeuna, sababaraha kendaraan lapis baja anu ngajanjikeun tina sagala rupa kaperluan ti kulawarga Topan-K dina tahapan tés anu béda. Dina waktos anu caket, langkah-langkah anu diperlukeun bakal réngsé, sareng alat-alat énggal bakal sumping

LeTourneau TC-497: Kiamat lipan

LeTourneau TC-497: Kiamat lipan

LeTourneau TC-497 Mark II ngeunaan uji coba di Yuma. Sumber: autowp.ru Jaman raksasa Dina taun 50an sareng 70an abad ka tukang, pamikiran rékayasa pabrik mobil dibédakeun ku hiber kreatif anu asli. Perang tiis ngageleger di dunya, sareng ieu nyayogikeun investasi ageung dina pamekaran pertahanan

Mobil waja Arquus Scarabee. Sigana sareng gerak sapertos keuyeup

Mobil waja Arquus Scarabee. Sigana sareng gerak sapertos keuyeup

Di Perancis, prosés nyiptakeun sareng ngémutan mobil waja lampu énggal, dirancang pikeun nyandak opat jalmi, teraskeun. Arquus nuju damel dina nyiptakeun mobil kalayan pembangkit listrik hibrida. Fitur tina wahana waja, salian ti pembangkit listrik, nyaéta kamampuan ngalih

Kandaraan amfibi Jérman

Kandaraan amfibi Jérman

Dipercaya yén kendaraan amfibi munggaran di Jérman didamel taun 1904. Panemuna mangrupikeun juragan ti Jérman Kalér, anu ngalengkepan parahu motor na sareng sapasang poros mobil - gandar payunna kalayan setir tapi henteu nyetir roda sareng poros tukang anu nganggo roda penggerak (disetir ku motor

Kandaraan waja ultra-kompak pikeun Mi-8

Kandaraan waja ultra-kompak pikeun Mi-8

Dinten ayeuna hésé pikeun ngareuwaskeun batur nganggo mobil waja. Tapi pikeun Rusia, mobil, anu ayeuna dikenal dina sebutan "Lasok 4P", rada unik. Ieu mangrupikeun kandaraan waja anu ultra-kompak. Kandaraan anu nuju digarap di Samara khusus diadaptasi pikeun internalna

Modul Wadahna. karajaan Inggris

Modul Wadahna. karajaan Inggris

Angkatan bersenjata di seueur nagara di panjuru dunya parantos ngaapresiasi kaunggulan tina wadah ISO. Ieu mangrupikeun pilihan poto sababaraha sistem anu didamel dumasar kana wadah sapertos kitu sareng sayogi pikeun militér Inggris

Palét pesawat sareng wadah. Bagéan 2

Palét pesawat sareng wadah. Bagéan 2

Palét Palasik sareng kontainer intermodal dianggo utamina di laut sareng di darat. Dina hawa, wadah ISO ngagambarkeun tambahan 4 ton kargo. Salaku tambahan, épisiénsi nganggo forklift diréduksi sacara signifikan.Pikeun transportasi udara, kalayan watesan na

Kotak militér, palét sareng wadah

Kotak militér, palét sareng wadah

Téks di handap mangrupikeun cariosan anu leupas tina sababaraha paragraf tina tulisan "Pallets Militer, Buleud sareng Wadahna" tina www.thinkdefence.co.uk sareng museurkeun kana unsur-unsur primér logistik militér anu dianggo dina tentara Inggris. Bagian 1 Suplai ranté tentara modéren nyaéta

Kandaraan serbaguna serbaguna "Krechet"

Kandaraan serbaguna serbaguna "Krechet"

Ngembangkeun daérah terpencil di nagara éta pakait sareng perluna ngalih kana jalan anu teu tiasa dilangkungan sareng bentang anu sesah. Pikeun ieu, panaratas sareng spesialis anu damel dina kaayaan sesah sapertos kitu meryogikeun alat-alat anu gaduh ciri lintas nagara anu pas. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan Rusia parantos

Sarana modéren panambangan pikeun ngaladénan tentara dunya

Sarana modéren panambangan pikeun ngaladénan tentara dunya

Dipikanyaho yén tanpa kanyaho alus ngeunaan rékayasa militér, teu mungkin pikeun ngahontal kasuksésan dina perang gabungan. Komponén penting rékayasa militér nyaéta kerja pembongkaran, anu kalebet sababaraha sistem sareng cara panambangan, ogé halangan anu ngabeledug. Numutkeun ka para ahli

Prospék pikeun pamekaran kendaraan militér pikeun periode dugi ka 2020

Prospék pikeun pamekaran kendaraan militér pikeun periode dugi ka 2020

Shevchenko AA, Kepala Diréktur Armored Utama Menteri Pertahanan Féderasi Rusia Réncang anu dipikacinta, dina awal pidato kuring, anu mimiti, kuring hoyong hatur ka panitia pangatur pikeun nyayogikeun tribun pikeun nyarios di lembaga anu terkenal anjeun sareng, anu kadua , Kuring resep pidato Maxim

Kandaraan lampu pikeun pasukan khusus sareng seueur deui

Kandaraan lampu pikeun pasukan khusus sareng seueur deui

Sateuacan program resmi dimimitian, unit Angkatan Darat AS konvensional familiarize diri ku kandaraan MRVR Polaris Defense ITZ-dipeunteun Pasar pikeun kandaraan tempur anu diangkut sacara internal ngembang nalika Pasukan Operasi Khusus sareng unit tradisional milarian lapangan modéren

Kandaraan waja ti Paramount Group

Kandaraan waja ti Paramount Group

Paramount Group Armoured Vehicles South Africa Paramount Group nembé ngaluncurkeun jajaran kendaraan lapis baja sadunya sareng parantos meunang sababaraha kontrak ékspor utama, anu ayeuna diwangun ku kendaraan lindung tina tambang Matador sareng

Mobil waja KamAZ-53949

Mobil waja KamAZ-53949

Dina 2013, Pabrik Mobil Kama pikeun kahiji kalina nampilkeun pangwangunan anyarna - kendaraan waja KamAZ-53949. Mesin ieu dirancang pikeun ngangkut tanaga sareng kargo, ogé pikeun ngajagi aranjeunna tina panangan alit sareng alat peledak. Ahli ayeuna tés

Monster rékayasa. Kandaraan rékayasa serbaguna PEROCC (Inggris Raya)

Monster rékayasa. Kandaraan rékayasa serbaguna PEROCC (Inggris Raya)

Fitur has tina konflik bersenjata lokal anyar nyaéta panggunaan alat-alat peledak improvisasi anu nyebar, anu bahaya pikeun patroli atanapi pasukan nalika pawai. Pikeun merangan ancaman sapertos kitu, tentara butuh perlengkapan khusus sareng alat khusus. Ayeuna

Kandaraan lapis waja program "Ronda": angkutan anu dijaga pikeun Kamentrian Dalam Negeri

Kandaraan lapis waja program "Ronda": angkutan anu dijaga pikeun Kamentrian Dalam Negeri

Ayeuna, pikeun kapentingan Menteri Dalam Negeri sareng struktur tina komposisina, sababaraha proyek kendaraan waja nuju dikembangkeun. Dina kerangka program kalayan simbol "Ronda", sababaraha mobil lapis baja parantos didamel anu tiasa dianggo pikeun ngangkut tanaga sareng kargo, ngalaksanakeun

Salju dua tautan sareng kandaraan rawa-GAZ-3344

Salju dua tautan sareng kandaraan rawa-GAZ-3344

Salju dua tautan sareng kandaraan rawa-rawa anu dihasilkeun ku pepelakan Ishimbay "Vityaz" parantos dikenal luas. Hatur nuhun kana desain aslina, mesin ieu ngagaduhan kabisa lintas-nagara anu saé sareng tiasa dianggo salaku kendaraan luar angkasa anu merenah. Sababaraha taun ka pengker, kendaraan sadaya-mérek mérek "Vezdekhod" muncul

Aleut pikeun Arktik. Tentara Rusia nampi angkutan dua tautan

Aleut pikeun Arktik. Tentara Rusia nampi angkutan dua tautan

GAZ-3344 dina konfigurasi dasar Kanggo kapentingan angkatan bersenjata Rusia, modél peralatan anyar didamel, kanggo operasi di Jauh Kalér atanapi di daérah sesah sanés. Salah sahiji kamajuan pangénggalna tina jenis ieu nyaéta dua-tautan salju anu diartikulasikeun sareng kandaraan rawa GAZ-3344-20 "Aleut". TO

70 taun ka pengker, dina tanggal 28 Juni 1946, mobil Pobeda GAZ-M-20 munggaran ngagulung tina jalur perakitan

70 taun ka pengker, dina tanggal 28 Juni 1946, mobil Pobeda GAZ-M-20 munggaran ngagulung tina jalur perakitan

Mobil kalayan nami anu saé sareng simbolis "Kemenangan" parantos janten salah sahiji simbol Uni Soviét, tanpa kaleungitan pesona sareng pesona na mangtaun-taun. Mobil panumpang ieu diproduksi massal di Pabrik Mobil Gorky ti 1946 dugi ka 1958. "Kemenangan" anu munggaran (indéks modél pabrik

Warta ngeunaan proyék K4386 "Typhoon-VDV"

Warta ngeunaan proyék K4386 "Typhoon-VDV"

Salah sahiji kamajuan domestik anu paling pikaresepeun pikeun alat-alat militér akhir-akhir ieu nyaéta kendaraan waja Topho-VDV anu ngajangjikeun. Kandaraan lapis baja ieu didamel khusus pikeun pasukan udara sareng sasuai ka kabutuhanana. Ayeuna, kendaraan tempur parantos lebet kana cobaan, di

NLE Trenching Machine Mark I merjuangkeun proyék trencher (UK)

NLE Trenching Machine Mark I merjuangkeun proyék trencher (UK)

Perang Dunya Kahiji diinget ku para pamilon pikeun jumlah lombang, kawat sareng alangan anu sanésna, ogé atribut perang perang anu sanés. Kasusah alat sareng ngungkulan jabatan sareng alat panyalindunganna nyababkeun munculna sababaraha kelas alat anyar. Khususna, parantos salilana

Antara jip sareng mobil

Antara jip sareng mobil

Dina période pamungkas Perang Patriotik Ageung, jasa ageung dilakukeun pikeun pasukan Ivan-Willis - ieu kumaha kendaraan Soviét di luar jalan GAZ-67 sareng GAZ-67B (alias Bobik) disebat, sareng Amérika Pinjaman- Nyéwa treuk drive sadaya-roda Amérika "Studebaker" AS-6. dina angkatan darat pikeun anu lami, sareng anu pang

Téori sareng prakték operasi rékayasa

Téori sareng prakték operasi rékayasa

Tulisan ieu dumasar kana Angkatan Darat AS Angkatan Darat Manual (FM3-34) "Operasi Téknik" Marinir ti Kaping 1 Insinyur Batalyon nganggo buldoser kanggo nyiptakeun berm sakitar markas patroli di propinsi Afghanistan Gemland. Unitna sumping kanggo pangwangunan tabuh dua énjing sareng langsung

Motor militér balik deui dina modeu

Motor militér balik deui dina modeu

Téknologi motor deui janten relevan pikeun militér. Upami ATV langkung fokus kana transportasi barang sareng alat, maka motor nyayogikeun pesawat tempur kalayan gancang sareng mobilitas. Saatos Perang Dunya II, nalika motor seueur dianggo ku pasukan Jérman sareng Soviét, ieu