MIC 2022, Oktober

Tumuwuh konstanta sareng teu henti: masalah biaya tanghi

Tumuwuh konstanta sareng teu henti: masalah biaya tanghi

T-90S sanés paling mahal, tapi MBT paling suksés dina pasaran ayeuna. Poto ku Departemen Pertahanan India Kasuksésan komérsial tank atanapi wahana lapis waja sanésna gumantung kana sababaraha faktor utami. Mimiti, ieu mangrupikeun ciri taktis sareng téknis. Korespondensi parameter sareng kamampuan penting pisan

Perhatosan "Kalashnikov" modernisasikeun produksi sareng ngagedéan kisaran produk

Perhatosan "Kalashnikov" modernisasikeun produksi sareng ngagedéan kisaran produk

Perhatosan "Kalashnikov", bagian tina korporasi nagara "Rostec", dina kerangka implementasi program investasi na nyalira pikeun modérenisasi tina aset produksi utami kanggo 2014-2017, parantos suksés ngawangun gedong-gedong anyar sareng ngaropea bengkel pikeun produksi panangan leutik, alat

Perhatosan Kalashnikov bakal ditepikeun dina Izhevsk

Perhatosan Kalashnikov bakal ditepikeun dina Izhevsk

Dinten ieu, 19 Séptémber, dina Poé tukang guntris Rusia, paméran resmi kaprihatinan Rusia Kalashnikov énggal bakal dilaksanakeun di Izhevsk. Dinten tukang guntris di Rusia dirayakeun pikeun kadua kalina. Mikhail Kalashnikov naroskeun ngeunaan ngadegna liburan ieu dina rapat sareng Vladimir Putin di 2010, sareng

Fitur sareng prestasi industri militér Turki

Fitur sareng prestasi industri militér Turki

Tank Altay - "konstruksi jangka panjang" anu paling terkenal di kompleks industri militér-Turki. Poto Otokar Turki narékahan ngawangun industri militér anu kuat sareng maju kalayan ayana di sadaya industri sareng daérah utama. Kusabab ieu, éta direncanakeun pikeun mastikeun kamungkinan minuhan sarat na nyalira

Kasuksésan komérsial rokét Ataka

Kasuksésan komérsial rokét Ataka

Rocket 9M120 "Attack" sareng ngangkut sareng ngaluncurkeun wadah. Poto Vitalykuzmin.net Dina taun 1996, rudal anu dipandu anti tank paling anyar 9М120 "Attack" diadopsi ku tentara Rusia, anu ditujukeun pikeun dianggo salaku bagian tina kompleks kulawarga "Shturm". Moal lami deui saatos, anu énggal

Kasuksésan komérsial sareng prospek mobil lapis Mista Oncilla (Polandia / Ukraina)

Kasuksésan komérsial sareng prospek mobil lapis Mista Oncilla (Polandia / Ukraina)

Sakabéh armada Dozor-B tentara Ukraina, 2016. Poto ku Ukroboronprom Dina 2014, perusahaan Polandia Mista nampilkeun kendaraan lapis roda Oncilla anu ngajangjikeun, dumasar kana kandaraan Dozor-B ti Biro Desain Téknik Mékanis Kharkov. Di pikahareupeun, ieu

Rencana, paréntah sareng modifikasi énggal. Prospek komérsial Su-57E

Rencana, paréntah sareng modifikasi énggal. Prospek komérsial Su-57E

Su-57 dina hiber. Poto ku Rosoboronexport Ayeuna, industri penerbangan Rusia parantos ngaluncurkeun produksi séri pejuang Su-57 anu ngajangjikeun pikeun angkatan bersenjata urang. Versi ékspor pesawat ogé dikembangkeun, anu ditawarkeun ka nagara deungeun. Pesenan pikeun

Hasil Satengah Taun: Dinten Tunggal pikeun Diterima Produk Militér

Hasil Satengah Taun: Dinten Tunggal pikeun Diterima Produk Militér

Hiji dinten kanggo panarimaan produk militér, 10 Agustus 2021 Poto ku Menteri Pertahanan Féderasi Rusia Tanggal 10 Agustus, Menteri Pertahanan ngayakeun dinten Tunggal pikeun panarimaan produk militér. Salaku bagian tina acara ieu, hasil pasokan sababaraha produk sareng pangwangunan militér dina kuartal kadua sareng paruh kahiji 2021 dijumlahkeun

Rusia di Aero India 2021. Alat-alat énggal sareng paréntah ka hareup

Rusia di Aero India 2021. Alat-alat énggal sareng paréntah ka hareup

Muka pameran, 3 Pébruari Tanggal 3 Pébruari, Pameran Aerospace 13 Aero India 2021 dibuka di Bangalore, India. Taun ayeuna, langkung ti 600 perusahaan sareng organisasi ti ampir 80 nagara anu ilubiung dina éta. Babarengan aranjeunna nampilkeun sababaraha rébuan kamajuan modéren dina bidang penerbangan sareng lapangan

Perusahaan "Kronstadt" ngawangun pabrik anyar: perluasan produksi sareng manpaat pikeun tentara

Perusahaan "Kronstadt" ngawangun pabrik anyar: perluasan produksi sareng manpaat pikeun tentara

Ieu bakal janten pabrik énggal di Rusia aya sababaraha perusahaan anu ngahasilkeun kendaraan udara tanpa awak tina kelas sareng jinis anu béda. Dina akhir taun, éta direncanakeun pikeun ngaluncurkeun pabrik anu sanésna, anu produkna bakal janten pangintipan anu beurat sareng mogok UAV. Situs produksi énggal diwangun ku perusahaan

Tanpa F-35 sareng "Bayraktars" énggal: Kulon naék industri pesawat Turki

Tanpa F-35 sareng "Bayraktars" énggal: Kulon naék industri pesawat Turki

Kemenangan sareng Kalahkeun Sasih pamungkas parantos lulus dina spanduk jubilasi Azerbaijan sareng sekutu Turki na. Urang Israél henteu kurang alesan pikeun bangga, anu UAVs di Nagorno-Karabakh sakali deui ngabuktikeun efisiensi luhurna. Tapi upami pikeun nagara Yahudi sareng Ilham Aliyev kaayaan kitu

Perangna pikeun réfrakter: babad anu henteu dikenal ti tukang Perang Patriotik Ageung

Perangna pikeun réfrakter: babad anu henteu dikenal ti tukang Perang Patriotik Ageung

Situs tungku kabuka tina tutuwuhan Ural Tank No. 183 di Nizhny Tagil. Narasumber: waralbum.ru Sumberdaya strategis Hésé pikeun nganggap langkung seueur produksi baja kualitas luhur pikeun kompleks militér-industri dina kaayaan perang. Ieu mangrupikeun salah sahiji faktor anu paling penting dina kasuksesan tentara di medan perang. Kumaha

Fitur ékspor UAV Israél

Fitur ékspor UAV Israél

Beurat UAV Elbit Systems Hermes 900 aya di palayanan kalayan langkung ti 10 nagara. Poto ku Elbit Systems Salami mangtaun-taun, Israél nahan jabatanana anu unggul dina pasar dunya sistem hawa tanpa awak pikeun kaperluan militér. Perusahaan di nagara ieu ngembangkeun, ngadamel sareng nyayogikeun

Kompetisi di pasar senjata: kauntungan saha sareng dimana sieun Amérika Serikat angkat?

Kompetisi di pasar senjata: kauntungan saha sareng dimana sieun Amérika Serikat angkat?

Abdi resep ka Amerika! Kuring resep aranjeunna pikeun katekunan sareng kahoyongna nguntungkeun, teu nanaon. Naon prinsipna, naon anu leres, naon moralna, upami aya kasempetan kéngingkeun dolar tambahan? Kauntungan henteu ngan ukur ikon Amérika; éta mangrupikeun hartos kahirupan Amérika normal. Hayu dunya runtuh, hayu

Komputasi kuantum pikeun industri pertahanan

Komputasi kuantum pikeun industri pertahanan

Rainier Quantum Processor pikeun D-Wave One komputer kuantum. Alat arsitéktur khusus kedah nunjukkeun paningkatan kinerja sareng saderhana solusi tina sababaraha pancén. Éta lumrah yén téknologi sapertos éta parantos aya

Dunya Arab nyayogikeun sepertiga tina pembelian di pasar senjata dunya

Dunya Arab nyayogikeun sepertiga tina pembelian di pasar senjata dunya

Numutkeun ka Stockholm International Peace Research Institute SIPRI anu berwenang, nagara Arab ayeuna nyatakeun dugi ka sapertilu ti sadayana pamesaran di pasar dunya senjata sareng alat-alat militér. Nagara Arab siap nyéépkeun pikeun mésér senjata

Program ERIP. USA ngabantuan sareng ngahasilkeun artos

Program ERIP. USA ngabantuan sareng ngahasilkeun artos

Helikopter Mi-8 Lituania - éta bakal diganti dina waktos salajengna. Poto ku Menteri Pertahanan Lituania / kam.lt Ayeuna, departemén militér sareng kabijakan luar nagri AS ngalaksanakeun Program Insentasi Recapitalisasi Éropa (ERIP). Tujuanana nyaéta pikeun ngabantosan Éropa

Fitur industri pertahanan Yunani

Fitur industri pertahanan Yunani

Latihan gabungan USMC sareng Angkatan Udara Yunani Yunani ngagaduhan pasukan bersenjata anu cukup ageung sareng maju, kalebet pasukan darat, angkatan udara sareng angkatan laut. Nagara ieu ogé ngagaduhan industri pertahanan maju anu beroperasi di sadaya daérah utama. Nanging, poténsi industri sapertos kitu sacara serius

Tren Utama sareng Fénoména: Laporan Belanja Militér SIPRI urang 2019

Tren Utama sareng Fénoména: Laporan Belanja Militér SIPRI urang 2019

Pangeluaran kumulatif dunya sareng daérah dina dasawarsa terakhir Dina akhir April, Stockholm Peace Research Institute (SIPRI) nerbitkeun laporan taunan salajengna ngeunaan pengeluaran nagara-nagara dina pertahanan taun kamari. Dokumén ieu ngungkabkeun sababaraha inohong anu panasaran, sareng ogé nunjukkeun konci na

Institut Panilitian Téknik Mékanis Kalér Cina: 60 Taun Kamajuan

Institut Panilitian Téknik Mékanis Kalér Cina: 60 Taun Kamajuan

Tangki "Tipe 59" dina parade. Poto ku Wikimedia Commons Taun ieu mangrupikeun ulang taun ka-60 ngadegna lembaga panilitian ka-201, hiji organisasi konci dina industri waja Cina. Ayeuna organisasi ieu disebut China North Vehicle Research Institute atanapi NOVERI

MIC. Hasil taun 2020

MIC. Hasil taun 2020

Kompleks militér sareng industri Rusia tetep janten salah sahiji anu paling kompetitif dina ékonomi Rusia, saatos nahan awal anu saé di sababaraha daérah ti saprak USSR. Alat-alat sareng senjata militér Rusia (khususna sistem pertahanan udara sareng udara) tetep nganggo anu ageung

Premiere dunya tank T-90S lumangsung di India

Premiere dunya tank T-90S lumangsung di India

Pameran internasional katujuh senjata darat sareng angkatan laut anu disebat DEFEXPO 2012. parantos dibuka di India. Paméran éta bakal dijalankeun di ibukota India ti 29 Maret dugi ka 2 April. Perusahaan pertahanan Rusia bakal nampilkeun langkung ti 150 sampel produk militér dina paméran. Rusia utama

Rusia ngajaga posisi ngarah dina pasar MBT global

Rusia ngajaga posisi ngarah dina pasar MBT global

T-90 mangrupikeun pamimpin anu dimangfaatkeun dina pasar tank global. Saatos pasar langkung jenuh sareng tank bekas anu dijual dina harga pembuangan di taun 1990an, industri lapis baja sakali deui ngalaman jenis ledakan. Pentingna ngagunakeun bak dina téater perang modéren nyaéta

Tutuwuhan Penerbangan Komsomolsk-on-Amur dingaranan Yu.A. Gagarin

Tutuwuhan Penerbangan Komsomolsk-on-Amur dingaranan Yu.A. Gagarin

Tutuwuhan asalna direncanakeun salaku salah sahiji perusahaan pembentuk kota Komsomolsk-on-Amur. Camp Nanai Jemgi (ayeuna mangrupikeun salah sahiji kabupatén kota) dipilih janten tempat pangwangunan. Tanggal 18 Juli 1934, batu anu munggaran ditetepkeun dina pondasi gedung mékanis utama

Wakil Perdana Menteri Féderasi Rusia: Dina taun 1990an sareng 2000an. poténsi komplek militér-industri dirampok

Wakil Perdana Menteri Féderasi Rusia: Dina taun 1990an sareng 2000an. poténsi komplek militér-industri dirampok

Dmitry Rogozin ngumumkeun privatisasi ilegal Tupolev sareng Yakovlev, Wakil Perdana Menteri Féderasi Rusia Dmitry Rogozin nyerah ka agénsi penegak hukum bahan-bahan Badan Agénsi Pamaréntahan Federal, numutkeun perumahan sareng perumahan anu tiasa dialihkeun tina pesawat wangunan pesawat Yakovlev jeung

Pabrik sareng lokakarya anyar di Rusia di 2015

Pabrik sareng lokakarya anyar di Rusia di 2015

Di 2015, sanaos sanksi sareng defisit kauangan parah ngalawan latar tukang tingkat pinjaman "terlarang" (tina 20 dugi 30% ka luhur), tingkat pertumbuhan jumlah perusahaan énggal di Rusia, dibandingkeun sareng période anu sami taun kamari, sahenteuna henteu ngirangan: Januari 2015

Poé Diterima Anu sanés pikeun Produk Militer parantos Lulus

Poé Diterima Anu sanés pikeun Produk Militer parantos Lulus

Tanggal 19 Désémber, pikeun anu katilu kalina dina sajarah modéren, Menteri Pertahanan ngayakeun Hari Tunggal pikeun Nampi Produk Militer. Tujuan tina acara ieu nyaéta pikeun nyindekkeun hasil produksi sareng pasokan senjata sareng alat dina kuartal kaopat 2014. Ti saprak Juli taun ieu, departemen militér ngayakeun Serikat

Dinten Terpadu kadua pikeun panarimaan produk militér diayakeun

Dinten Terpadu kadua pikeun panarimaan produk militér diayakeun

Jumaah kamari, Menteri Pertahanan sakali deui ngayakeun Hari Tunggal pikeun Nampi Produk Militer. Dina kagiatan ieu, departemen militér nyimpulkeun pengadaan senjata, peralatan militér sareng bahan sanésna dina kuartal katilu 2014. Dinten tunggal panarimaan produk militér diayakeun salami

Industri wahana militér Turki

Industri wahana militér Turki

Langkung ti 250 kumaha alat mandiri T-155 Firtina 155mm / 52 kal didamel pikeun tentara Turki ku MKEK, anu ogé nawiskeun sistem ieu ka konsumén asing

Cita-cita militér Turki henteu ngagaduhan wates

Cita-cita militér Turki henteu ngagaduhan wates

Pasukan daratan Turki parantos ngamimitian proyek modérnisasi anu ambisius. Sanaos kanyataan yén industri pertahanan lokal ayeuna nuju ngiringan palaksanaan program skala ageung pikeun nyayogikeun senjata sareng alat-alat militér, sababaraha perusahaan Turki mimiti agrésif maju

BTR-4 sareng Dozor-B. Eureun skandal produksi

BTR-4 sareng Dozor-B. Eureun skandal produksi

Produksi Ukraina kendaraan tempur waja terus-terusan disanghareupan masalah kauangan, téknologi atanapi organisasi, anu ngakibatkeun akibat anu henteu pikaresepeun. Ayeuna, anjeun tiasa ningali sababaraha carita biasa sapertos kieu. Dina waktos anu sami, dua berkembang sakaligus

Industri pertahanan di rohangan paska Soviét. Bagéan III

Industri pertahanan di rohangan paska Soviét. Bagéan III

Tajikistan Sacara historis, Tajikistan mangrupikeun nagara pertanian. Salila era Soviét, industri muncul sareng mimiti mekarkeun, tapi séktor tatanén tetep tetep janten salah sahiji pondasi ékonomi républik Asia Tengah ieu. Salami taun-taun ayana Tajik SSR muncul sareng dimimitian

Proyéksi Angkatan

Proyéksi Angkatan

Rusia di pasar senjata internasional di 2013–2014 Dina 2013-2014, posisi Rusia dina pasar senjata internasional beuki kuat. Boh volume kauangan tina kontrak anu ditandatanganan sareng buku pemesanan sacara sadayana parantos ningkat. Sanksi barat henteu ngagaduhan pangaruh anu signifikan

Industri pertahanan Israél. Bagéan 3

Industri pertahanan Israél. Bagéan 3

Artikel-artikel sateuacana dina séri: Industri pertahanan Israél. Bagéan 1 Industri pertahanan Israél. Bagian ka-2 Sistem Artileri Elbit, anu ngahasilkeun sistem kendali seuneu pikeun artileri tina sababaraha jinis, saatos diintegrasikeun sareng Soltam, anu ngahasilkeun senjata api, ayeuna

Rusia di Dubai Airshow 2015

Rusia di Dubai Airshow 2015

Tanggal 8 Nopémber, Uni Émirat Arab ngiringan paméran aerospace internasional Dubai Airshow 2015. Acara ieu mangrupikeun platform pikeun ngiklankeun kamajuan énggal dina bidang penerbangan, angkasa, pertahanan udara, jst. Pikeun langkung ti dua dasawarsa ayana, pameran di

Ékspor Su-57E dina wengi perdana

Ékspor Su-57E dina wengi perdana

Acara udara MAKS salajengna bakal dibuka sababaraha dinten. Salaku bagian tina acara ieu, industri penerbangan Rusia ngarencanakeun nunjukkeun sababaraha produk anyar anu pikaresepeun. Premiere utama salon tiasa janten pejuang generasi kalima Su-57 dina kinerja ékspor. Kumaha

Pangajaran ti MAKS-2015

Pangajaran ti MAKS-2015

Rusia ngahirupkeun deui penerbangan sareng ningali pasar anyar The International Aviation and Space Salon ka-12, anu lumangsung ti 25 dugi ka 30 Agustus di Zhukovsky, jelas nunjukkeun yén jalan anu dilakukeun ku kapamimpinan nagara pikeun ngahirupkeun deui pesawat militér ayeuna dilaksanakeun sacara konsisten. Sadaya séktor nunjukkeun signifikan

Rusia di Airshow Cina 2016

Rusia di Airshow Cina 2016

Pameran Airshow Cina anu kasabelas dilaksanakeun di Zhuhai, Cina minggu kamari. Salah sahiji paméran aerospace panggedéna di Asia parantos janten platform pikeun paméran prestasi pangénggalna dina sababaraha bidang, ngamungkinkeun sadaya pihak anu resep sareng masarakat umum diajar ngeunaan

Perusahaan anu meunang

Perusahaan anu meunang

Pikeun nyiptakeun senjata dumasar kana prinsip fisik anyar, perlu ngarobah pendekatan ka spesialis latihan, pangembangan pembiayaan sareng seueur deui. Dina taun-taun hésé pikeun nagara, KTRV

Pangajaran Dalapan: Bantosan Séktor Séktor

Pangajaran Dalapan: Bantosan Séktor Séktor

Patriotisme elit industri Soviét digabungkeun sareng tanggung jawab babarengan pikeun hasil akhir. Interaksi industri unggal waktos - duanana di Kakaisaran Rusia, sareng di USSR, sareng ayeuna - henteu kagabung kana kakuatan industri domestik. Béda sareng Jérman atanapi Amérika Serikat, dimana kontrak