Kabijakan Privasi pikeun military-review.com

Kabijakan Privasi pikeun military-review.com
Kabijakan Privasi pikeun military-review.com
Anonim

Di military-review.com, diaksés tina military-review.com, salah sahiji prioritas utama urang nyaeta privasi nu datang urang. Dokumén Kabijakan Privasi ieu ngandung jinis inpormasi anu dikumpulkeun sareng dirékam ku military-review.com sareng kumaha urang ngagunakeunana.

Upami anjeun gaduh patarosan tambahan atanapi peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan Kabijakan Privasi kami, tong ragu ngahubungi kami.

Kabijakan Privasi ieu ngan lumaku pikeun kagiatan online kami sareng valid pikeun anu datang ka halaman wéb kami ngeunaan inpormasi anu aranjeunna bagikeun sareng / atanapi kumpulkeun dina military-review.com.

idin

Kalayan ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun ku ieu satuju kana Kabijakan Privasi kami sareng satuju kana syaratna.

Inpormasi anu kami kumpulkeun

Inpormasi pribadi anu anjeun dipenta pikeun nyayogikeun, sareng alesan kunaon anjeun dipenta pikeun nyayogikeunana, bakal dijelaskeun ka anjeun nalika kami naroskeun anjeun nyayogikeun inpormasi pribadi anjeun.

Upami anjeun ngahubungi kami langsung, kami tiasa nampi inpormasi tambahan ngeunaan anjeun sapertos nami anjeun, alamat email, nomer telepon, eusi pesen sareng / atanapi kantétan anu anjeun kirimkeun ka kami, sareng inpormasi anu sanés anu anjeun pilih pikeun masihan.

Nalika anjeun ngadaptar pikeun Akun, kami tiasa naroskeun inpormasi kontak anjeun, kalebet barang sapertos nami, nami perusahaan, alamat, alamat email, sareng nomer telepon.

Kumaha kami nganggo inpormasi anjeun

Kami nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ku sababaraha cara, kalebet pikeun:

  • Nyadiakeun, ngoperasikeun, sareng ngajaga halaman wéb kami
  • Ningkatkeun, pribados, sareng dilegakeun halaman wéb kami
  • Paham sareng analisa kumaha anjeun ngagunakeun halaman wéb kami
  • Ngembangkeun produk anyar, jasa, fitur, sareng fungsionalitas
  • Komunikasi sareng anjeun, boh langsung atanapi ngalangkungan salah sahiji mitra kami, kalebet pikeun palayanan palanggan, pikeun nyayogikeun anjeun apdet sareng inpormasi anu sanés anu aya hubunganana sareng halaman wéb, sareng pikeun tujuan pamasaran sareng promosi.
  • Kirim surélék anjeun
  • Panggihan tur nyegah panipuan

File Log

military-review.com nuturkeun prosedur standar ngagunakeun file log. Berkas-berkas ieu ngarékam sémah nalika aranjeunna nganjang ka situs wéb. Sadaya perusahaan hosting ngalakukeun ieu sareng bagian tina analytics jasa hosting. Inpormasi anu dikumpulkeun ku file log kalebet alamat protokol internét (IP), jinis browser, Panyadia Ladénan Internét (ISP), cap tanggal sareng waktos, halaman rujukan/kaluar, sareng kamungkinan jumlah klik. Ieu henteu dikaitkeun kana inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi. Tujuan inpormasi nyaéta pikeun nganalisis tren, ngokolakeun situs, ngalacak gerakan pangguna dina halaman wéb, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi.

Cookies jeung Web Beacons

Sapertos situs wéb anu sanés, military-review.com ngagunakeun 'cookies'. Cookies ieu dipaké pikeun nyimpen informasi kaasup preferensi datang ', sarta kaca dina ramatloka nu nganjang diaksés atawa dilongok. Inpormasi dianggo pikeun ngaoptimalkeun pangalaman pangguna ku cara nyaluyukeun eusi halaman wéb kami dumasar kana jinis browser pangunjung sareng/atawa inpormasi anu sanés.

Kanggo inpo nu leuwih umum ngeunaan cookies, mangga baca artikel Cookies on Generate Privacy Policy website.

Google DoubleClick DART Cookie

Google mangrupikeun salah sahiji vendor pihak katilu dina situs kami. Éta ogé ngagunakeun cookies, katelah cookies DART, pikeun ngalayanan iklan ka sémah situs urang dumasar kana kunjungan ka military-review.com sareng situs-situs sanés dina internét. Nanging, sémah tiasa milih nolak pamakean cookie DART ku ngadatangan Kabijakan Privasi jaringan iklan sareng kontén Google dina URL di handap ieu - https://policies.google.com/technologies/ads

Mitra Iklan Kami

Sababaraha pangiklan dina situs urang tiasa nganggo cookies sareng beacon wéb. Mitra iklan kami dibéréndélkeun di handap. Masing-masing mitra pariwara urang gaduh Kabijakan Privasi sorangan pikeun kawijakanana ngeunaan data pangguna. Pikeun aksés gampang, kami hyperlinked kana Kabijakan Privasi maranéhanana di handap.

Google: policies.google.com/technologies/ads

Kabijakan Privasi Mitra Iklan

Anjeun tiasa konsultasi daptar ieu pikeun milarian Kabijakan Privasi pikeun masing-masing mitra pariwara military-review.com.

Server iklan pihak katilu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons anu dianggo dina pariwara sareng tautan masing-masing anu muncul dina military-review.com, nu dikirim langsung ka browser pamaké. Aranjeunna otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. Téknologi ieu dianggo pikeun ngukur éféktivitas kampanye iklanna sareng/atanapi pikeun ngaropea eusi pariwara anu anjeun tingali dina situs wéb anu anjeun kunjungi.

Catet éta military-review.com teu boga aksés atawa kadali kana cookies ieu nu dipaké ku advertisers pihak katilu.

Kawijakan Privasi Pihak Katilu

military-review.com Kabijakan Privasi henteu dilarapkeun ka pangiklan atanapi situs wéb anu sanés. Ku kituna, kami mamatahan anjeun konsultasi Kabijakan Privasi masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep. Éta tiasa kalebet prakték sareng petunjukna ngeunaan cara milih kaluar tina sababaraha pilihan.

Anjeun tiasa milih nganonaktipkeun cookies ngaliwatan pilihan browser individu anjeun. Pikeun terang inpormasi anu langkung rinci ngeunaan manajemén cookie sareng panyungsi wéb khusus, éta tiasa dipendakan dina situs wéb masing-masing browser.

Hak Privasi CCPA (Ulah Ngajual Inpormasi Pribadi Kuring)

Dina CCPA, diantara hak-hak sanésna, konsumen California ngagaduhan hak pikeun:

Nyuhunkeun usaha anu ngumpulkeun data pribadi konsumen ngungkabkeun kategori sareng potongan data pribadi khusus anu dikumpulkeun ku bisnis ngeunaan konsumen.

Nyuhunkeun usaha ngahapus data pribadi ngeunaan konsumen anu dikumpulkeun ku bisnis.

Nyuhunkeun yén bisnis anu ngajual data pribadi konsumen, henteu ngajual data pribadi konsumen.

Upami anjeun ngadamel pamundut, kami gaduh sabulan kanggo ngabales anjeun. Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun salah sahiji hak ieu, mangga ngahubungi kami.

Hak Perlindungan Data GDPR

Kami hoyong mastikeun yén anjeun sapinuhna sadar kana sadaya hak panyalindungan data anjeun. Unggal pamaké ngabogaan hak pikeun:

Hak aksés - Anjeun boga hak pikeun ménta salinan data pribadi Anjeun. Urang bisa ngecas Anjeun fee leutik pikeun layanan ieu.

Hak pikeun ngalereskeun - Anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun kami pikeun ngabenerkeun inpormasi anu anjeun yakin teu akurat. Anjeun oge boga hak pikeun menta kami ngalengkepan informasi nu Anjeun yakin teu lengkep.

Hak mupus - Anjeun gaduh hak pikeun menta kami ngahapus data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Hak pikeun ngabatesan pamrosésan - Anjeun gaduh hak nyuhunkeun kami ngabatesan pamrosésan data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Hak pikeun ngabantah ngolah - Anjeun gaduh hak pikeun ngabantah ngolah data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Hak pikeun portabilitas data - Anjeun gaduh hak pikeun menta yén kami mindahkeun data anu kami kumpulkeun ka organisasi anu sanés, atanapi langsung ka anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Upami anjeun ngadamel pamundut, kami gaduh sabulan kanggo ngabales anjeun. Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun salah sahiji hak ieu, mangga ngahubungi kami.

Émbaran Barudak

Bagian séjén tina prioritas kami nyaéta nambihan panyalindungan pikeun murangkalih nalika nganggo internét. Urang ajak kolot jeung wali pikeun niténan, ilubiung, jeung/atawa ngawas jeung pituduh aktivitas online maranéhanana.

military-review.com teu knowingly ngumpulkeun sagala Inpormasi Identipikasi Pribadi ti barudak di handapeun umur 13. Lamun Anjeun mikir yén anak anjeun nyadiakeun jenis ieu informasi dina ramatloka kami, kami niatna ajak anjeun ngahubungan kami geuwat sarta kami bakal ngalakukeun usaha pangalusna kami pikeun promptly nyabut misalna. inpormasi tina catetan urang.

Populér ku topik